Το πρώτο προεκλογικό σποτ του Τραμπ -Τα «βάζει» με μουσουλμάνους & μετανάστες

To πρώτο τηλεοπτικό σποτ της προεκλογικής του εκστρατείας έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντόναλντ Τραμπ. Στο σποτ επαναλαμβάνονται δύο από τις πλέον αμφιλεγόμενες θέσεις του, σχετικά με τους μουσουλμάνους και την παράτυπη μετανάστευση.

Στο διάρκειας μόλις 30 δευτερολέπτων σποτ, ακούγεται μια ανδρική φωνή που υπενθυμίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, θέλει «να απαγορεύσει προσωρινά την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ», ενώ προβάλλεται μια φωτογραφία που απεικονίζει το ζευγάρι που διέπραξε την επίθεση στο Σαν Μπερναρντίνο (Καλιφόρνια) τον περασμένο μήνα, με 14 νεκρούς.

«Θα κόψει αστραπιαία το κεφάλι του Ισλαμικού Κράτους και θα τους πάρει τα πετρέλαιά τους», συνεχίζει η ανδρική φωνή στο σποτ. Ο Ντόναλντ Τραμπ «θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση ανεγείροντας ένα τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων (με το Μεξικό), το κόστος του οποίου θα πληρώσει το Μεξικό», συνεχίζει η φωνή.

Η διαφήμιση τελειώνει με εικόνες από την προεκλογική εκστρατεία του κ. Τραμπ, με τον υποψήφιο σε πρώτο πλάνο να επαναλαμβάνει το σύνθημά του: «Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της».
Το διαφημιστικό σποτ θα προβάλλεται από την Τρίτη στις πολιτείες της Αϊόβα και του Νιου Χάμσιρ, τις δύο πολιτείες απ’ όπου θα αρχίσουν στις αρχές Φεβρουαρίου οι προκριματικές εκλογές.

Ο εκατομμυριούχος χρηματοδοτεί μόνος την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ είχε περιοριστεί έως σήμερα σε διαφημίσεις στα ραδιοφωνικά δίκτυα των τριών πολιτειών όπου θα αρχίσει η εσωκομματική ψηφοφορία των Ρεπουμπλικάνων. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι θα δαπανά τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δολάρια την εβδομάδα για τις τηλεοπτικές του διαφημίσεις, σύμφωνα με δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ