Το πρωτοσέλιδο του Charlie Hebdo ένα χρόνο μετά το μακελειό - ΦΩΤΟ

Το μακελειό στα γραφεία του «θυμάται» στο πρωτοσέλιδό του η σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, τέσσερις ημέρες πριν από την «επέτειο» της επίθεσης.

«Ένα χρόνο μετά, ο δολοφόνος συνεχίζει να τρέχει» γράφει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει και ένα σατιρικό σκίτσο ενός τζιχαντιστή με θολωμένο από το μίσος βλέμμα και αιματοβαμμένα τα χέρια και τα ρούχα του να τρέχει να ξεφύγει. 

Το πρωινό της 7ης Ιανουαρίου, τα αδέλφια Σαΐντ και Σερίφ Κουασί εισέβαλαν στα γραφεία της Charlie Hebdo στο Παρίσι και σκότωσαν 12 ανθρώπους. Το «βλάσφημο» έντυπο έπρεπε να πληρώσει για τα κρίματά του, δηλαδή τα σατιρικά σκίτσα του Μωάμεθ που δημοσίευε.

Δείτε σχετικά άρθρα της Charlie Hebdo με τους εξής τίτλους: Ανεξήγητη τεράστια πρόκληση από το Charlie Hebdo με τα σκίτσα για τον μικρό Αϊλάν - Smile - Καυτό & καυστικό από το ''Charlie Hebdo'': Σώστε την Ευρώπη! Πνίξτε έναν Έλληνα‏ - Δείτε το τεύχος-ορόσημο της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo - Αναρτημένο στο Διαδίκτυο το ιστορικό "φύλλο των επιζώντων"

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ