Ποιοι ήταν οι λαμπεροί γάμοι του Χόλιγουντ για το 2015; Ας τους ξαναθυμηθούμε

Η χρονιά που σε λίγες ώρες μας αποχαιρετά είχε, εκτός των άλλων, αρκετούς λαμπερούς και εντυπωσιακούς γάμους επωνύμων...

Αρχικά συναντάμε τον γάμο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού, που παντρεύτηκαν στις 5 Αυγούστου στο σπίτι τους στο Μπελ Αιρ της Καλιφόρνια. Οι καλεσμένοι λίγοι κι εκλεκτοί μεταξύ των οποίων η Έλεν ΝτιΤζένερις, η Κόρτνεϊ Κοξ, ο Τόμπι Μαγκουάιρ και ο Ορλάντο Μπλουμ.

Ο γάμος έγινε με πλήρη μυστικότητα και για να μην διαρρεύσει στον Τύπο, η πρόσκληση έγραφε ότι επρόκειτο να γίνει πάρτι γενεθλίων και φυσικά δεν επιτρεπόταν στους καλεσμένους να έχουν μαζί τους ούτε το κινητό τους τηλέφωνο.

Τη χρονιά, όμως, λίγο νωρίτερα την ξεκίνησε η Κάμερον Ντίαζ που παντρεύτηκε τον καλό της Μπέντζι Μάντεν στις 5 Ιανουαρίου. Ο δικός τους γάμος έγινε εντός της οικίας τους στο Μπέβερλι Χιλς. Ανάμεσα στους καλεσμένους η Ρις Γουίδερσπουν, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Νικόλ Ρίτσι και η Ντρου Μπάριμορ. Το ζευγάρι, αρραβωνιάστηκε πριν από τα Χριστούγεννα του 2014.

Την ημέρα των ερωτευμένων, στις 14 Φεβρουαρίου επέλεξε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου ο Βρετανός ηθοποιός Μπένεντικτ Κάμπερμπατς με την Σόφι Χάντερ. Ο γάμος, όχι δεν έγινε στο σπίτι του ζευγαριού, αλλά επέλεξαν την εκκλησία του 12ου αιώνα, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, στη Νήσο Γουάιτ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ανάμεσα στους καλεσμένος ήταν ο Τομ Χίντλστον, ο Άντριου Σκοτ και ο Τομπάιας Μένζις. Το ζευγάρι αποκάλυψε την απόφασή τους να παντρευτούν με τον παραδοσιακό τρόπο. Με μία αναγγελία στους Times του Λονδίνου, όπως αναφέρει το matrix24, ενώ τον Ιούνιο απέκτησαν και τον πρώτο τους γιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ