Μητέρα καμικάζι του Παρισιού συγκλονίζει με την εξομολόγηση της - Έπρεπε να ακούω περισσότερο τον γιο μου

Ο γιος της ανατινάχθηκε έξω από το Σταντ ντε Φρανς και εκείνη συγκλονίζει σήμερα με τα λόγια της.

Αισθάνεται ενοχές γιατί δεν είχε εντοπίσει εγκαίρως τις ενδείξεις ριζοσπαστικοποίησης του γιου της, του Μπιλάλ Χάντφι, ο οποίος ανατινάχθηκε στις 13 Νοεμβρίου έξω από το Σταντ ντε Φρανς, παραδέχθηκε η μητέρα  στη βελγική τηλεόραση.

Το Σάββατο, η μητέρα ενός από τους βομβιστές αυτοκτονίας του Παρισιού τηλεφώνησε στο βελγικό τηλεοπτικό κανάλι Maghreb TV, που απευθύνεται στην κοινότητα των Αράβων της Βόρειας Αφρικής, και μίλησε απευθείας στον παρουσιαστή Μοχάμεντ Τιτζίνι.

«Μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου, στις οποίες σκοτώθηκαν 130 άνθρωποι, δεν ζω, επιβιώνω» ανέφερε, εμφανώς συγκινημένη, η γυναίκα τονίζοντας ότι θλίβεται που δεν είχε αντιληφθεί τίποτα. «Το αγόρι μου ήταν μόλις 20 χρονών. Ζούσε όπως όλοι. Πήγαινε στο σχολείο (...) ήταν θύμα αυτής της κοινωνίας των βλεμμάτων, των λέξεων όπως "δεν είσαι καλοδεχούμενος εδώ" και "να πας στη χώρα σου"», πρόσθεσε εξηγώντας ότι οι νέοι, όπως ο δικός της γιος, αντιμετωπίζουν προβλήματα στην εύρεση εργασίας.

Η Φατιμά αφηγήθηκε ότι ο Μπιλάλ είχε πει ότι θα πήγαινε για διακοπές στο Μαρόκο όμως στην πραγματικότητα έφυγε στη Συρία, όπου και παρέμεινε για 9 μήνες.

«Τα παιδιά αυτά τα άρπαξε ένα γρανάζι, άνθρωποι που ήξεραν πώς να τα χειραγωγήσουν. Τα ξερίζωσαν από τις οικογένειές τους. Κάνουν τα πάντα ώστε οι γονείς να μην παρατηρήσουν τίποτα (...) Εγώ λέω στον εαυτό μου ότι θα έπρεπε να ακούω περισσότερο τον γιο μου», συνέχισε. Η Χάντφι εξέφρασε επίσης, όπως αναφέρει η Dailymail, τη δυσαρέσκειά της γιατί οι γαλλικές αρχές καθυστερούν να της παραδώσουν τη σορό του παιδιού της για να προχωρήσει στην ταφή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ