Κόντρα Βούλτεψη & Βαλλιανάτου για το σύμφωνο συμβίωσης - Γιατί δεν συνέλαβαν τους ομοφυλόφιλους που φιλιόντουσαν στη Βουλή;

Τον λόγο για τον οποίο δεν έμεινε στην ψηφοφορία για το Σύμφωνο Συμβίωσης στη Βουλή, εξήγησε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη σε συνέντευξη της.

«Ήμουν συνειδητά απούσα. Στα θεωρεία της Βουλής αν πάει ένα ζευγάρι άντρας και γυναίκα και αρχίσει να φιλιέται ή να κρατιέται από το χεράκι ή να χειροκροτεί, τον συλλαμβάνει ο φρούραρχος. Εδώ υπάρχει δηλαδή διάκριση εις βάρος μας. Το είδα και έφυγα. Άκουσα τον εισηγητή μας, άκουσα όλους τους εισηγητές, ε κάποια πράγματα έχουν τα όριά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Βούλτεψη στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος ήταν παρών στα θεωρεία της Βουλής κατά τη διάρκεια της ψήφισης του Συμφώνου Συμβίωσης, θέλησε να απαντήσει μέσα από την απογευματινή εκπομπή του E TV: «Θα ήθελα να πω στην κυρία Βούλτεψη ότι δεν είμαι διατεθειμένος να απολογηθώ για ένα φιλί. Εκείνη πρέπει να απολογηθεί γιατί η κυβέρνησή της, διέσυρε τη χώρα με το νόμο περί συμφώνου συμβίωσης, το οποίο αποκλείει μια μεγάλη μερίδα πολιτών. Είναι Χριστούγεννα και η κυρία Βούλτεψη θα έπρεπε να ντρέπεται που η Ελλάδα στο παρελθόν ήταν μια ομοφοβική χώρα και να χαίρεται που με την απουσία της η Ελλάδα προχωράει»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ