Βίντεο: Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ζεύγους Ομπάμα - Λάμψη, ευχές και… σκυλιά

Φορώντας τα καλά του το προεδρικό ζεύγος, το οποίο βρίσκεται στη Χαβάη για τις διακοπές των εορτών, έστειλε το δικό του ευχετήριο μήνυμα για τα Χριστούγεννα, εξαίροντας το έργο των αμερικανών στρατιωτών.

Χαμογελαστός και κουστουμαρισμένος ο Μπαράκ Ομπάμα, αφού εξέφρασε την χαρά του για την γιορτινή ατμόσφαιρα που είναι γεμάτη από φίλους και γλυκά, αποκάλυψε πως...  κυνηγά τους σκύλους του, τον Μπο και την Σάνι όλη τη νύχτα για να μην φάνε τα μπισκότα που αφήνουν για τον Άγιο Βασίλη.

Στην συνέχεια του βιντεοσκοπημένου μηνύματος τον λόγο πήρε η πρώτη κυρία! Η Μισέλ Ομπάμα απαστράπτουσα αναφέρθηκε στον στολισμό του Λευκού Οίκου, που είναι εμπνευσμένος από διάφορα κομμάτια της αμερικανικής ιστορίας, και τόνισε την σημασία του να ανοίγεις τις πόρτες και να μοιράζεις αγάπη τα Χριστούγεννα.

Οι δυο τους ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά» στους Αμερικανούς, αλλά και σε όλον τον πλανήτη, επισήμαναν την ανάγκη να στηρίζει ο ένας τον άλλο τούτες τις ώρες και παρακάλεσαν ο θεός να δίνει σε όλους ειρήνη και ευλογία. 

«Αυτή την εποχή, τιμάμε όλους εκείνους που υπερασπίζονται τις αξίες αυτές φορώντας την στολή της χώρας μας. Κάθε μέρα, αυτοί οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες των ενόπλων δυνάμεών μας, κάνουν το καθήκον τους για να μας προστατεύουν», δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα.

«Εκ μέρους της Μαλία, της Σάσα, του Μπο, της Σάνι, της γιαγιάς και όλων εδώ στον Λευκό Οίκο, Καλά Χριστούγεννα!» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ομπάμα και πρόσθεσε ότι «είναι το αγαπημένο μου εβδομαδιαίο μήνυμα της χρονιάς, γιατί το κάνω μαζί με μία ξεχωριστή καλεσμένη, την Κυρία Ομπάμα».

Οι Ομπάμα και οι δύο κόρες τους, Μάλια και Σάσα, νοίκιασαν μια παραθαλάσσια έπαυλη με θέα στον ωκεανό, στην Καϊλούα, περίπου μισή ώρα δρόμος από την πρωτεύουσα Χονολουλού, γενέτειρα του Μπαράκ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ