Τρόμος σε εμπορικό κέντρο του Λονδίνου, ανήμερα της Boxing Day - Τρέχουν να γλιτώσουν από άνδρα που κρατά μαχαίρι - Βίντεο

Ο δράστης κρατείται από τις αστυνομικές αρχές, αλλά ένας δεύτερος ύποπτος έχει εξαφανιστεί.

Πανικός προκλήθηκε από άγνωστο άνδρα, ο οποίος εθεάθη να κρατάει μαχαίρι, σε εμπορικό κέντρο του Νοτίου Λονδίνου σήμερα κατά τη διάρκεια της Boxing Day.

Στα ερασιτεχνικά βίντεο που καταγράφηκαν από το εμπορικό κέντρο Intu στο Μπρόμλεϊ αποτυπώνεται η αγωνία των δεκάδων πελατών που τρέχουν πανικόβλητοι.

Σύμφωνα με την Σκότλαντ Γιαρντ, συνελήφθη ένας 20χρονος άνδρας, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δύο όπλα. Παρ’όλα αυτά, ένας δεύτερος ύποπτος λέγεται ότι διέφυγε της σύλληψης. '

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού τραυματίστηκε μια γυναίκα, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Evening Standard: «Ένα όχημα της αστυνομίας σταμάτησε και αξιωματικοί έτρεξαν μέσα. Άνδρες της ασφαλείας του εμπορικού και τέσσερις αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα και ένας από αυτούς μετέφερε ένα μεγάλο μαχαίρι. Κανείς δεν τραυματίστηκε όσο γνωρίζω».

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία του Μπρόμλεϊ δήλωσε πως διενεργείται έρευνα για το περιστατικό, εντούτοις αποκλείει οποιαδήποτε σύνδεση με τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ