Με 17 € στη Μεγ. Βρετανία τσάι & κορμός με κάστανα, σοκολάτα με μύρτιλο, στόλεν πανετόνε, τζίντζερ κέικ πραλίνα, μακαρόν!

 
Απολαύστε στο «Winter Garden» της Μεγάλης Βρετανίας αυτές τις ημέρες το αχνιστό τσάι σας – σε είκοσι διαφορετικές ποικιλίες–, τη ζεστή σοκολάτα ή τον καφέ σας, παρέα με χριστουγεννιάτικα γλυκά απ’ όλο τον κόσμο με €17 άτομο. 

 

Από τις έξι το απόγευμα και μετά, που οι μελωδίες πιάνου γεμίζουν το χώρο, μπαίνεις σίγουρα σε mood γιορτής. Κορμός με κάστανα, σοκολάτα γάλακτος και μύρτιλο, στόλεν με μάρτζιπαν ή με εσπεριδοειδή, πανετόνε με πορτοκάλι και σάλτσα σοκολάτας, τζίντζερ κέικ με πραλίνα φουντουκιού, μακαρόν με λευκή σοκολάτα, κανέλα και κόκκινο κρασί είναι μερικά μόνο από όσα προτείνουν μέχρι τις 7 Ιανουαρίου οι ζαχαροπλάστες του ξενοδοχείου, ταξιδεύοντας στις παραδόσεις του Βορρά και του Νότου.

Aξίζει τον κόπο να περάσετε όμως και από το GB Corner Gifts & Flavors, το ντυμένο στα λευκά shop του ξενοδοχείου, και να ανακαλύψτε ιδιαίτερεςιδέες για δώρα: Christmas cakes μέσα σε κουτιά-έργα τέχνης, υπέροχα delicatessen, τσάγια και βότανα σε ωραίες συσκευασίες, μέλια, μαρμελάδες και premium ποτά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ