Απίστευτο: Έβαλε στόχο να αδυνατίσει και τα… κατάφερε - Ζύγιζε 158 κιλά & τώρα είναι 82

​Ήταν μόλις 37 ετών, ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, καθώς ζύγιζε 158 κιλά και δυσκολευόταν να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Ο λόγος για την Κάρτεν Σέιρπ από τη Βρετανία η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών. Όπως λέει το βάρος της, την κρατούσε πίσω, αφού δεν μπορούσε να κάνει σχεδόν τίποτα, ενώ το πλήρωνε και πολύ ακριβά… Μόνο το πρωινό της κόστιζε 3.000 λίρες ετησίως.

Μία τυπική ημέρα ξεκινούσε με noodles, συνέχιζε με τηγανιτές κοτομπουκιές και πατάτες ενώ έπαιρνε έτοιμο φαγητό για βραδινό. Βέβαια, κατά τη διάρκεια της ημέρας έτρωγε αρκετές σοκολάτες και πολλά γλυκά.


«Ήμουν πάντα μεγαλόσωμη,
είχα δύσκολη παιδική ηλικία και νόμιζα ότι το φαγητό θα μου έδινε παρηγοριά. Κάποιοι στρέφονται στο ποτό ή τα ναρκωτικά, εγώ ξεκίνησα να τρώω» παραδέχεται και προσθέτει ότι «μου πήρε πολλά χρόνια να συνειδητοποιήσω ότι το φαγητό δεν πρόκειται να μου λύσει τα προβλήματα».

Έτσι, μία μέρα είπε τέλος στα ανθυγιεινά φαγητά, ξεκίνησε δίαιτα και έβαλε σαν στόχο να χάσει τα περιττά κιλά. Τα πολλά κιλά της δημιουργούσαν προβλήματα, πόνους στα πόδια που την ανάγκαζαν να μένει στο σπίτι γιατί δεν μπορούσε να περπατήσει.

Προσπάθησε να κάνει γαστρική εγχείρηση για μείωση του βάρους της αλλά της έδωσαν χρόνο αναμονής που ξεπερνούσε τα δύο χρόνια και αποφάσισε να αναλάβει δράση για να περιορίσει το βάρος της.
«Δεν ήθελα να χάσω ακόμη δύο χρόνια και να είμαι μακριά από τα παιδιά μου. Ξεκίνησαν να τρώω υγιεινά και να κάνω γυμναστική». Και τελικά τα κατάφερε! Από τα 158 κιλά έφθασε να ζυγίζει 82 ενώ όπως λέει τρώει κάποια γλυκά, αλλά όχι τόσα όσα πριν.

«Μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο με τα παιδιά μου αντί να κάθομαι να τα βλέπω. Για πρώτη φορά μπορώ και αγοράζω ρούχα που μου αρέσουν και φοράω ρούχα που μπορούσα μόνο να ονειρευτώ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ