Forbes: Οι πιο πλούσιες διασημότητες του κόσμου για το 2015 - Από Taylor Swift μέχρι Lady Gaga

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την ετήσια λίστα του με τις υψηλότερα αμοιβόμενες διασημότητες κάτω των 30 ετών. Για να συμπεριληφθεί κάποιος στην λίστα με τους κορυφαίους σε έσοδα διάσημους πρέπει να κερδίζει τουλάχιστον 20 εκ. δολάρια ετησίως. 

Τα μέλη του συγκροτήματος One Direction, όλοι κάτω των 23 ετών, πέρυσι ήταν οι δεύτεροι υψηλότερα αμοιβόμενοι και φέτος κατόρθωσαν να περάσουν στην πρώτη θέση. Οι Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson, and Niall Horan ξεπέρασαν κατά πολύ το όριο των 20 εκ. δολαρίων καθώς το boy band μάζεψε περίπου 130 εκ. δολάρια το 2015. 


Εκείνοι όμως πρέπει να διαιρέσουν το ποσό αυτό με το τέσσερα, ενώ η Taylor Swift, στον απόηχο της κυκλοφορίας του απίστευτα επιτυχημένου άλμπουμ 1989 και την παγκόσμια περιοδεία της, συγκέντρωσε 80 εκ. δολάρια ολομόναχη. Όμως παρότι το 2015 της πήγε πολύ καλά, η 26χρονη τραγουδίστρια πρέπει να έχει βαρεθεί να περιορίζεται στην δεύτερη θέση: έχασε την πρώτη θέση για την φωτογραφία διασημότητας με τα περισσότερα like στο Instagram από την Kendall Jenner ενώ μόλις τον προηγούμενο μήνα ο Ed Sheeran την πέρασε κι ανακηρύχθηκε ο πιο πολυσυζητημένος τραγουδιστής στο Facebook.

  Άλλες γυναίκες που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα αυτή είναι η 29 ετών Lady Gaga, της οποίας η τουρνέ με τον Tony Bennet και τα διαφημιστικά συμβόλαια της εξασφάλισαν έναν μισθό 59 εκ. δολαρίων μαζί με την τρίτη θέση.

Η Jennifer Lawrence, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός κατετάγη στην πέμπτη θέση με έσοδα 52 εκ. δολαρίων. Ίσως όταν παταχθεί επιτέλους η ανισότητα αμοιβών των δύο φύλων του Χόλιγουντ, η Lawrence καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ