"Ένας άλλος κόσμος": Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Μάθετε τα πάντα πριν τη δείτε!

Στις σκοτεινές αίθουσες βρίσκεται πλέον από σήμερα, Πέμπτη, το νέο πολυαναμενόμενο φιλμ του αγαπημένου δημιουργού.

"Ένας άλλος κόσμος" ήρθε στους κινηματογράφους… μέσα από το φακό, τη γραφή και τη ματιά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες. Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει. Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα.

Διαβάστε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σύσσωμη η showbiz τίμησε τον δημιουργό στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας "Ένας άλλος κόσμος"

Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα. Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο. Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της. Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή. Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαι. Μία σύγχρονη ερωτική τριλογία σε μία Ελλάδα που αλλάζει.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη συνέντευξη του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Γ. Σατσίδη για τους διεθνείς πρωταγωνιστές του, τον έρωτα & την κρίση

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο Τζέι Κέι Σίμονς, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»).

Διαβάστε επίσης: Ο έρωτας & η πολιτική του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: "Ο Άλλος Κόσμος" - Μια διεθνής ταινία με το βλέμμα στα Όσκαρ!

Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αντρέα Οσβάρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Ταουφίκ Μπαρχόμ, Νίκη Βακάλη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο "Worlds apart".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ