Ο Μπιλ Κόσμπι μηνύει 7 γυναίκες ότι τον κατηγορούν για σεξουαλικές επιθέσεις για να του φάνε λεφτά

Οι μηνύσεις αφορούν την Ταμάρα Γκριν, την Τερέζα Σερίγκνις, την Λίντα Τρέιτζ,την Λουίζα Μόριτζ, την Μπάρμπαρα Μπόουμαν, την Τζόαν Ταρσίς και την Άντζελα Λέσλι, που επίσης έχουν καταθέσει αγωγές κατά του κωμικού.

Ο Μπιλ Κόσμπι πήρε την απόφαση να μηνύσει επτά από τις γυναίκες που τον έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση, με την αιτιολογία πως δημιούργησαν τις ιστορίες τους για να καταστρέψουν τη φήμη του και να του αποσπάσουν χρήματα.

Η δικηγόρος του Κόσμπι, Μονίκ Πρίσλεϊ, εξέδωσε δήλωση σύμφωνα με την οποία όλες οι κατηγορίες είναι «κακόβουλες, ευκαιριακές, ψευδείς και δυσφημιστικές» και για το λόγο αυτό ο ηθοποιός τις μηνύει για συκοφαντική δυσφήμιση και εσκεμμένη πρόκληση συναισθηματικής πίεσης.

Τον Δεκέμβριο του 2014 τρεις από τις παραπάνω γυναίκες είχαν καταθέσει μήνυση εναντίον του Κόσμπι για συκοφαντική δυσφήμιση καθώς, όπως αναφέρει η Dailymail, τις είχε αποκαλέσει ψεύτρες και είχε ισχυριστεί ότι οι ιστορίες τους δεν ήταν αληθινές. Οι υπόλοιπες τέσσερις γυναίκες κατέθεσαν μήνυση τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ