Είναι η Όλγα η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου, υπερτυχερή του τζόκερ με τα 15,5 εκ. ευρώ; 

Από χθες τη νύχτα κυκλοφόρησε η φήμη ότι η νέα πολυεκατομμυριούχος είναι η κυρία Κόρδα...
 

Ολα αυτά, βέβαια, ήταν φήμες, οι οποίες, δυστυχώς για την ίδια την ιδιοκτήτρια (αφού δεν είναι αυτή η τυχερή), δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αφορμή για τη σχετική φημολογία στάθηκε μια ανάρτηση της κυρίας Κόρδα στο Facebook, η οποία, προφανώς χαρούμενη για το γεγονός ότι στο δικό της πρακτορείο παίχτηκε το τυχερό δελτίο (ήταν μάλιστα ένα από τα έτοιμα που είχε πουλήσει), πόσταρε στο προφίλ της την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον υπερτυχερό και όλοι οι φίλοι της νόμιζαν ότι είναι εκείνη η μεγάλη νικήτρια του Τζόκερ!


Βέβαια, πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση και έτσι το κυνήγι του νέου εκατομμυριούχου συνεχίζεται! Σύμφωνα με την κυρία Κόρδα, μάλιστα, ο υπερτυχερός δεν αποκλείεται να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά καποιος περαστικός.  «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών - Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» λέει η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ΟΠΑΠ, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνέικων σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κόρδα θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά Τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών.

Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ