Έλενα Παπαρίζου: «Δεν ήθελα να ζήσω - Πάλεψα με την κατάθλιψη, είχα πιάσει πάτο

Μία άκρως αποκαλυπτική και συγκλονιστική συνέντευξη έδωσε η Ελενα Παπαρίζου καλεσμένη στην Τζένη Μπαλατσινού και στο Jenny Jenny. Εκεί μίλησε για τη μεγάλη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη, αλλά και το πώς κατάφερε να την ξεπεράσει.

«Εύχομαι όλοι οι άνθρωποι που έχουν τα συναισθήματα ότι νιώθουν κατάθλιψη, να βγούνε κερδισμένοι. “After winter must come spring” λένε. Δεν είναι ωραίο το χαμόγελο και το γέλιο αν δεν έχεις κλάψει… Το χαμόγελο όταν έχεις φτάσει πάτο, έχει άλλο νόημα" ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως κατάλαβε ότι πάσχει από κατάθλιψη γιατί όπως είπε: «Δεν ήθελα να ζήσω. Είναι πολύ άσχημο αυτό».

Εξήγησε επίσης γιατί δημοσιοποίησε το πρόβλημα της αυτό: «Βγαίνοντας και μιλώντας για κάποια πράγματα, ενεργοποιείς τον κόσμο. Ευαισθητοποιούμε τον κόσμο και μπορεί κάποιος να πεί: “Αφού πήγε η Έλενα μπορώ να πάω κι εγώ”. Έκανα μία εκπομπή στη Σουηδία που μίλησα πολύ πιο αναλυτικά για την κατάθλιψη. Φαντάσου ένα κοριτσάκι στη Σουηδία με σταμάτησε σε εμπορικό κέντρο και μου είπε “με έσωσες”».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ