Σοκαριστική υπόθεση με παιδοκόμο που βίασε 23 κοριτσάκια, 1 έως 3 ετών: προκλητικά χαμηλή η ποινή φυλάκισής του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η υπόθεση βιασμού 23 μικρών παιδιών από παιδοκόμο στη Σουηδία, αλλά και η  προκλητική ποινή που του επιβλήθηκε!

Ο παιδοκόμος κρίθηκε ένοχος για 23 βιασμούς και άλλες διακεκριμένες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον κοριτσιών ηλικίας 1 έως 3 ετών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς όπου εργαζόταν, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ωστόσο, καταδικάστηκε σε μόλις 6,5 χρόνια φυλάκισης! 

Τα εγκλήματα τα διέπραξε το διάστημα Μαρτίου 2014 και Ιουνίου 2015, σε συνολικά οκτώ παιδικούς σταθμούς. «Κακοποιούσε σεξουαλικά πολλά κοριτσάκια τη στιγμή που άλλαζε τις πάνες τους. Τα κοριτσάκια ήταν μεταξύ ενός και τριών ετών. Ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών, κατέγραφε τους βιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο», απεφάνθη το δικαστήριο του Κρίστιανσταντ.

Ο παιδοκόμος ομολόγησε την ενοχή του και το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τις Αρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε ως αποτέλεσμα να αποφύγει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ανώτατη ποινή κάθειρξης. «Αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι πολύ σπάνια» δεδομένης της ηλικίας των θυμάτων, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του δικαστηρίου, ο Μάρκους Νίλσον.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος και στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας. Ο άνδρας συνελήφθη τον Ιούλιο αφού επιτέθηκε σε ένα κοριτσάκι που έπαιζε σε ένα θεματικό πάρκο όπου εκείνος εργαζόταν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ