Ρόδος: Με έπεισε ότι ήταν 23 & στρατιώτης λέει η νεαρή νοσηλεύτρια που φέρεται να αποπλάνησε 14χρονο

​Όπως κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου, προκαλώντας και τη σχετική δίωξη σε βάρος της, η νοσηλεύτρια αφού φλέρταρε με τον ανήλικο μέσω του facebook, κι αφού φέρεται να τον πολιορκούσε με ανήθικες προτάσεις, ταξίδεψε από την Αθήνα σε ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου, όπου διαμένει το παιδί και ήλθε σε συνουσία μαζί του. 

Η μητέρα υποστηρίζει ότι το παιδί ηλικίας 14 ετών, μέσω του facebook, απέκτησε επαφή με την κατηγορούμενη, με την οποία συνομιλούσε σε καθημερινή βάση και για αρκετές ώρες, τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και με το κινητό του τηλέφωνο.

Η μητέρα αποκάλυψε ότι στις καθημερινές επαφές της νοσηλεύτριας με τον ανήλικο, του έκανε ασελγείς προτάσεις, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια αυτού στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του.
Στις 23 Ιανουαρίου 2013, όπως κατήγγειλε η μητέρα, η νοσηλεύτρια μετέβη στο νησί, όπου διαμένει ο ανήλικος και στις 24 Ιανουαρίου 2013 τον συνάντησε και ήλθε σε συνουσία μαζί του. Η μητέρα διαπίστωσε την συνάντηση, τηλεφώνησε στην νοσηλεύτρια και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι είναι ανήλικος.

Η κατηγορούμενη από την άλλη δίνει μια εντελώς διαφορετική εικόνα για το τι συνέβη μεταξύ της ίδιας και του ανηλίκου. Όπως εκθέτει, τον γνώρισε το Νοέμβριο του 2012 μέσω του facebook και της είπε ότι ήταν 23 ετών, μεγαλύτερος κατά 4 έτη από την ίδια. Υποστηρίζει ότι την έπεισε ότι ήταν αξιωματικός σε ομάδα υποβρυχίων καταστροφών του στρατού και πως οι συνομιλίες τους, που ήταν αρχικώς φιλικές, εξελίχθηκαν σε ερωτικές. 

Η νοσηλεύτρια αποφάσισε δύο μήνες μετά, να αναζητήσει εργασία στη Ρόδο για να είναι μαζί του διότι έδειχνε σφόδρα ερωτευμένος μαζί της, μιλούσαν καθημερινά, ενώ, όπως ισχυρίζεται, της εκδήλωσε την πρόθεσή του να την παντρευτεί και μάλιστα ότι θα της έκανε πρόταση την 28η Φεβρουαρίου 2013. Η νοσηλεύτρια διατείνεται ότι την 19η Ιανουαρίου 2013 ταξίδεψε στη Ρόδο για να βρεί εργασία και το πλοίο έκανε στάση στο νησί, στο οποίο διαμένει ο φερόμενος ως θύμα.

Εκείνος μετέβη, όπως είπε στο λιμάνι για να την γνωρίσει από κοντά, κι όταν τον αντίκρισε απογοητεύτηκε γιατί δεν ήταν εκείνος που έβλεπε στις φωτογραφίες! Υποστηρίζει ότι της ομολόγησε ότι οι φωτογραφίες ήταν κάποιου φίλου του, ενώ η εμφάνισή του δεν πρόδιδε 14χρονο. 

Η νοσηλεύτρια υποστηρίζει ότι μετά αυτό το περιστατικό ο 14χρονος επιστράτευσε τους φίλους του για να την πείσουν, να μην τον εγκαταλείψει, διότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Εκείνοι την έπεισαν να επισκεφτεί ξανά το νησί την 23η Ιανουαρίου 2013 και να φιλοξενηθεί στο σπίτι φίλου του και συνάδελφου του από τον στρατό.

Διανυκτέρευσε, όπως καταθέτει, μαζί του, και ότι της ζήτησε συγγνώμη. Δεν υπήρξε, όπως είπε, καμία ερωτική επαφή μαζί του, γιατί της είπε ότι είχε υποστεί ατύχημα από την θητεία του στο Ιράκ. Οι γονείς του, τους οποίους δεν γνώριζε, την επισκέφθηκαν την επόμενη ημέρα και όπως είπε, την χαστούκισαν, ενώ ο ίδιος της είπε ότι επρόκειτο για μια πλάκα ενός φίλου του για να διαπιστώσει εάν τον αγαπά!

Διέκοψαν έκτοτε οριστικά και του ζήτησε να μην την ξαναενοχλήσει.

Από φίλο του έμαθε μετά ότι ήταν 14 ετών πράγμα που δεν γνώριζε, λόγω της σωματικής του διάπλασης, ενώ επιφυλάχθηκε των δικαιωμάτων της στα ποινικά και αστικά δικαστήρια.
Θεωρεί μάλιστα ότι η υπόθεση στήθηκε σε βάρος της επειδή τον εγκατέλειψε ενώ ήταν σφόδρα ερωτευμένος μαζί της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ