Fitness μυστικά από την Karlie Kloss - Με αυτά τα tips διατηρεί άψογη σιλουέτα ο άγγελος της Victoria’s Secret

Η νεαρή είναι της άποψης πως δεν χρειάζεται να ακολουθείς μια αυστηρή δίαιτα, σε σημείο να λιποθυμήσεις. Μπορείς να διατηρείς τη γραμμή σου, υιοθετώντας έναν υγιή τρόπο ζωής που βασίζεται στην ισορροπία και το μέτρο. 

Η ίδια είναι χορτοφάγος και τρώει πολλά φρούτα, λαχανικά και τροφές με πρωτεΐνες που δεν παχαίνουν. «Επειδή είμαι χορτοφάγος, προσπαθώ να προσέχω το σώμα μου και να καταναλώνω αρκετή πρωτεΐνη παρόλο που δεν τρώω κρέας».

Πρωινό

Όπως ο περισσότερος κόσμος έτσι και η Karlie, δίνει έμφαση στο πρώτο γεύμα της ημέρας. Το πρωινό, το οποίο είναι το αγαπημένο της γεύμα, περιέχει smoothie με πολλές πρωτεΐνες, ομελέτα από ασπράδια αυγού ή κουάκερ ή φρέσκα φρούτα με γιαούρτι. Πίνει πάντα γάλα αμυγδάλου, το οποίο προσθέτει πάντα μέσα στα smoothies της. Επιπλέον, έχει πάντα μέσα στην τσάντα της μικρά snack, όπως μαύρη σοκολάτα, αμύγδαλα και μπάρες δημητριακών.

Snack

Έχει αδυναμία στα cookies που είναι φτιαγμένα από βρώμη, αλεύρι αμυγδάλου και μαύρη σοκολάτα.

SoulCycle, Pilates και ασκήσεις με λάστιχα

Πηγαίνει 5 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο, «Κάνω έναν συνδυασμό από υψηλής εντάσεως ασκήσεις για το σώμα όπως SoulCycle, Pilates και με βαράκια ή λάστιχα, γυμνάζω τις υπόλοιπες μυικές ομάδες όπως πόδια και χέρια», έχει δηλώσει το μοντέλο.

Επίσης, η καλλονή κάνει πολλές ασκήσεις για τους γλουτούς καθώς όπως λέει έτσι νιώθει περισσότερο sexy. Το μυστικό για να αποκτήσετε γραμμωμένο σώμα σύμφωνα με την Kloss είναι να μην κάνετε κάθε μέρα τις ίδιες ασκήσεις. Η ίδια κάνει αερόβιες ασκήσεις τη μια μέρα και την επόμενη ασκήσεις για μύες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ