Η απάντηση που δίνει το ΕΚΑΒ για το τροχαίο της Ανδριάννας Παρασκευοπούλου - Τι έγραψε η παρουσιάστρια όμως;

Με ανακοίνωσή του το ΕΚΑΒ υπογραμμίζει ότι το ασθενοφόρο αφίχθη σε 30 λεπτά στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος που είχε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Ανδριάνα Παρασκευοπούλου και διαψεύδει την ίδια, η οποία περιγράφοντας το συμβάν στην προσωπική της σελίδα στο Facebook έκανε λόγο για μεγάλη καθυστέρηση (σχεδόν μιάμιση ώρα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ:

«Κατόπιν δημοσιευμάτων σχετικά με τροχαίο ατύχημα που συνέβη στα Βριλήσσια στις 9 Δεκεμβρίου 2015, στο οποίο ενεπλάκη η δημοσιογράφος της ΕΡΤ κα Παρασκευοπούλου Ανδριάννα, και των αναφορών της περί μεγάλης καθυστέρησης (σχεδόν μιάμιση ώρα!) της άφιξης του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Το συντονιστικό κέντρο του ΕKAB Αθήνας, βάσει του επίσημου αρχείου καταγραφής κλήσεων, έλαβε κλήση σχετικά με τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμένο άτομο από την περιοχή των Βριλησσίων (Αλφειού & Κισάβου) τις 13:12 (9/12/2015). Στις 13:16, και ενώ τα στοιχεία του περιστατικού είχαν μεταβιβαστεί στο κοντινότερο διαθέσιμο ασθενοφόρο όχημα (το οποίο βρισκόταν εν κινήσει από την περιοχή της Παιανίας), καταγράφηκε και 2η κλήση από το σημείο του συμβάντος. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, έχοντας να αντιμετωπίσει συνθήκες αυξημένης κυκλοφοριακής κίνησης, αφίχθη στο σημείο του συμβάντος στις 13:40, όπου αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, η τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ