Σκάνδαλο στο Μπάκιγχαμ: Έκαναν σεξ στην τουαλέτα ο πρίγκιπας Χάρι & η Πίπα; Τι γράφουν τα tabloids

Σεξ στις τουαλέτες του παλατιού φαίνεται πως έκαναν ο πρίγκιπας Χάρι & η Πίπα Μίντλετον, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού OK, ανήμερα του πριγκιπικού γάμου.

«Ο έρωτας κράτησε τρεις μήνες» αναφέρει το δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού επισημαίνοντας πως η νύφη Κέιτ Μίντλετον ήταν εκείνη που τους "συνέλαβε", όταν επισκέφτηκε το μπάνιο για να διορθώσει το μακιγιάζ της. 

Ο Πρίγκιπας Χάρι συνέχισε να πολιορκεί την Πίπα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, με την Δούκισσα να έγινε φυσικά αμέσως έξαλλη. Η Πίπα Μίντλετον φαίνεται πως έλεγε συνεχώς όχι στον Χάρι επειδή δεν ήθελε με τίποτα να φέρει σε δύσκολη θέση την αδερφή της.

Ξανά κοντά έφεραν τους δύο νέους οι πρόσφατοι χωρισμοί τους. Ο Πρίγκιπας Harry ετοίμασε για την αγαπημένη του ένα ρομαντικό δείπνο που έληξε απρόσμενα, όταν τους επισκέφτηκε ο Πρίγκιπας William με την απαίτηση να λήξει αμέσως η σχέση τους. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε, όπως αναφέρει το περιοδικό, και οι δυο τους συνεχίζουν να είναι ζευγάρι αδιαφορώντας για τα λόγια της βασιλικής οικογένειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ