Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η 43χρονη όμορφη θεία Peggy έκανε σεξ με τον 15χρονο ανιψιό της εκατοντάδες φορές!

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, αυτή η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο κάνοντας σεξ με το 15χρονο αγόρι «εκατοντάδες φορές».

Πριν από 8 χρόνια ξεκίνησε αυτός ο αρρωστημένος ομολογουμένως δεσμός της 43χρονης γυναίκας, με τις αρχές να αναφέρουν ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις συνέβησαν μεταξύ 2007 και 2009 όταν το αγόρι ήταν 15 και 16 ετών.

Όπως αναφέρει η Dailymail, η 43χρονη προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά το αγόρι - ανιψιό εξ αίματος του συζύγου της - όταν εκείνος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο.

Αυτή η σχέση των δυο συνεχίστηκε όταν ο έφηβος μετακόμισε από την νότια Καρολίνα όπου ζούσε, στο σπίτι της θείας του και του θείου του στην Πασαντίνα. Σύμφωνα με νομικές πηγές, το νεαρό αγόρι έκανε σεξ με τη γυναίκα «εκατοντάδες φορές μετά από τη μετακόμιση, μέσα στο σπίτι». Ο θείος του παιδιού δήλωσε στις αρχές ότι προσέφερε στέγη στο αγόρι γιατί «βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση στην νότια Καρολίνα», αλλά όλα πήγαν στραβά, δυο εβδομάδες αφότου μετακόμισε, το καλοκαίρι του 2008.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ