Story of the day: Οι γονείς "άλλαξαν το φύλο" του 3χρονου γιου τους - Δείτε πως μεγαλώνει πια σαν κορίτσι

Βλέποντας το μικρό παιδί να παίζει με ένα ψαλίδι μπορεί για κάθε γονέα να είναι ένα τρομακτικό θέαμα, για την Kerry McFadyen όμως ήταν μια εικόνα που άλλαξε τα πάντα.

«Έπαιζε με το νερό στη μπανιέρα. Έστριψα λίγο το κεφάλι μου κι όταν ξαναγύρισα τον είδα με ένα ψαλίδι στα χέρια. Το κρατούσε πάνω από τα γεννητικά του όργανα. Έπαθα σοκ. Ωστόσο προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη και τον ρώτησα τι κάνει. Μου είπε πως σκόπευε να τα κόψει για να μπορεί να είναι κορίτσι» αναφέρει χαρακτηριστικά η μητέρα της μικρής πια Danni που πριν κάποιο χρονικό διάστημα είχε το όνομα Daniel.

«Του εξήγησα πως αυτό δεν γίνεται γιατί θα τραυματιζόταν και θα αιμορραγούσε. Ήρεμα του πήρα το ψαλίδι και τον έκανα μια μεγάλη αγκαλιά. Ήμουν φοβερά ταραγμένη. Καμία μαμά δεν πρέπει να δει το παιδί της τόσο δυστυχισμένο μέσα στον ίδιο του το σώμα» συμπληρώνει στην περιγραφή αυτού του περιστατικού η Kerry McFadyen.

Αν και μαζί με τον σύζυγο της, Craig, πήγαν τον μικρό Daniel στον οικογενειακό γιατρό μετά από αυτό το συμβάν, σε μια κλινική στο Leeds διεγνώσθει με "δυσφορία φύλου". Μια κατάσταση όπου το άτομο νιώθει άβολα με το ίδιο του το φύλο. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την Sunday People, θεωρείται ίσως το νεαρότερο άτομο στη Βρετανία που έχει δεχθεί μια τέτοια διάγνωση.

«Μας είπαν πως θα έκανε καλό στον Daniel να ζήσει σαν κορίτσι, αρκεί να γνωρίζει πως μπορεί να αλλάξει γνώμη οποιαδήποτε στιγμή» επισημαίνει η Kerry προσθέτοντας πως από την πρώτη στιγμή φοβήθηκαν μην υποστεί bullying στο σχολείο. «Φοβόμασταν μην τον τραμπουκίσουν οι συμμαθητές του. Στο τέλος όμως αποφασίσαμε να τον αφήσουμε να γίνει αυτό που θέλει. Οι φόβοι μας δεν ήταν αρκετοί να τον σταματήσουν από το να θέλει να γίνει κορίτσι, αν αυτή είναι η επιθυμία του». Έκτοτε έχουν περάσει τρία χρόνια με την μικρή Danny να έχει πλέον μακριά μαλλιά που συνηθίζει να πιάνει σε κοτσιδάκια. Όπως αναφέρει η μητέρας της, τα τέσσερα αδέλφια της δεν έδειξαν ποτέ σημάδια αμφισβήτησης του φύλου της μικρής.

«Ο κόσμος μπορεί να νομίζει πως είμαι κακή μητέρα αλλά θα έκανα τα πάντα να δω το παιδί μου ευτυχισμένο. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο και μου πήρε καιρό να συνειδητοποιήσω πως έχανα τον Daniel. Αλλά η κόρη μου είναι πανευτυχής. Σαν αγόρι ήταν σιωπηλή, απόμακρη και δυστυχισμένη. Από τότε που έγινε Danni είναι σαν ηλιαχτίδα!» καταλήγει στη συνέντευξη της στη Sunday People η μητέρα της Danni, Kerry McFadyen.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ