Η Barbie και ο Ken ζουν μαζί! Το ζευγάρι υποβάλλεται σε δεκάδες εμπεμβάσεις - Να πως είναι

Στην προοπτική να ζει όπως οι διασημότερες κούκλες του κόσμου, δηλαδή η Barbie και ο Ken, το νεαρό ζευγάρι φαίνεται πως δεν λογαριάζει το κόστος.

Μέχρι σήμερα, η 20χρονη Anastasia Reskos και ο 23χρονος Quentin Dehar έχουν ξοδέψει σχεδόν 210.000 λίρες στην προσπάθεια τους να μοιάσουν όσο περισσότερο μπορούν στις αγαπημένες τους κούκλες. Έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη, τα οπίσθια, τα μάγουλα και προγραμματίζουν να κάνουν και άλλες στο μέλλον μέχρι να γίνουν ίδιοι. Και οι δύο είχαν εμμονή με τις κούκλες από την παιδική ηλικία και τώρα θέλουν να γίνουν και οι δύο κούκλες. Η Anastasia αναφέρει σε συνέντευξή της ότι είχε πάνω από 100 κούκλες Barbie όταν ήταν μικρή και έπαιζε συνεχώς με αυτές.

Ο Quentin επίσης έπαιζε μόνο με τον Ken, έχοντας όλα τα αντίστοιχα εξαρτήματα. Σύμφωνα με την Dailymail, στην εφηβική ηλικία όμως δεν τους αρκούσε μόνο να παίζουν με τις κούκλες, αλλά ήθελαν να γίνουν οι ίδιοι κούκλες και αποφάσισαν σιγά σιγά να μεταμορφώνονται. «Ποτέ δεν αισθάνθηκα πολύ όμορφη όταν ήμουν μικρότερη, και το πρόσωπό μου, μου φαινόταν πολύ χλωμό. Οι Barbie μου άρεσαν από παιδί που ήταν πιο μαυρισμένες και φαίνονταν τέλειες. Ήθελα πάντα να μοιάσω με τις κούκλες που έπαιζα», λέει η Anastasia και ο Quentin συμφωνεί: «Από το σχολείο ήθελα να αλλάξω και να μοιάζω στον Ken αλλά όχι μόνο στην εμφάνιση, ήθελα να έχω ακριβά αυτοκίνητα και πολλά λεφτά».

Την πρώτη επέμβαση το νεαρό ζευγάρι την έκανε σε ηλικία 17 και 18 ετών αντίστοιχα και σκοπεύουν να κάνουν πολλές ακόμη μέχρι να φτάσουν στα πρότυπά τους. Όταν συναντήθηκαν το 2013 θεώρησαν πως είναι αδελφές ψυχές και έγιναν αχώριστοι. Μάλιστα ντύνονται όπως η Barbie και ο Ken για να μοιάσουν ακόμη περισσότερο και σκοπεύουν στο μέλλον να κάνουν οικογένεια που θα είναι όπως αυτοί. Όπως λένε μάλιστα, η οικονομική τους δυνατότητα, λόγω των καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, τους επιτρέπει να κάνουν όσα ονειρεύονται πάντα με βάση τις αγαπημένες τους κούκλες. Σκοπεύουν όπως λένε να κάνουν και παιδιά ίδια με αυτούς..

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ