Το Eirinika σας πάει θέατρο: Δωρεάν διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Σκύλος με σπίτι" στο θέατρο Σταθμός

Από σήμερα και για όλο το γιορτινό μήνα θα εξασφαλίσουμε προσκλήσεις για δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στην Αθήνα. Εσείς στείλτε μέιλ στο eirinika.contest@gmail.com με το Ονοματεπώνυμο σας, έναν αριθμό επικοινωνίας και ένδειξη της συγκεκριμένης παράστασης για να διεκδικήσετε διπλές προσκλήσεις για το "Σκύλος με σπίτι" το Σαββάτο 12/12 στις 15:30.

Το συμβολικό παραμύθι των εκδόσεων ΠΑΤΑΚΗ, «Σκύλος με Σπίτι» της βραβευμένης συγγραφέως παιδικών και εφηβικών βιβλίων, Γαλάτειας Γρηγοριάδου-Σουρέλη, επίκαιρο όσο ποτέ, ανεβαίνει φέτος για πρώτη φορά, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, στο θέατρο Σταθμός, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από 17 Οκτώβρη 2015. Μια παράσταση που μας γεμίζει ελπίδα για ένα πιο φωτεινό αύριο, μυώντας με χιούμορ γονείς και παιδιά στην έννοια της αγάπης, της φιλίας, της συν-δημιουργίας και της ενότητας του κόσμου που δεν χωράει φυλετικές και άλλες διακρίσεις.

Ένας σκύλος γίνεται φίλος με μια «ξενόφερτη» γάτα… και η περιπέτεια ξεκινά! Ο σκύλος; Τεμπέλης και κοντεύει να «πάει σαν το σκυλί στ’ αμπέλι». Η γάτα; Πανέξυπνη και συμπονετική, προσπαθεί να σώσει τον «προαιώνιο εχθρό» της από την αυτοκαταστροφή του. Ζώντας σε μια υποβαθμισμένη περιοχή και με τη βοήθεια και των άλλων ζώων θα καταφέρουν να κάνουν θαύματα και να αλλάξουν, όχι μόνο τον τόπο τους, αλλά και τον κόσμο όλο! Γιατί, είτε σκύλοι, είτε γάτες, είτε άνθρωποι… όλοι μαζί μπορούμε!

Κείμενο: Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη
Διασκευή κειμένου/Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνα Νικολαΐδη
Πρωτότυπη μουσική/Sound design: Νίκος Τσέκος
Κίνηση: Χριστίνα Φωτεινάκη
Σκηνικά: David Negrin
Κοστούμια: Κική Μήλιου

Μάσκες/Ειδικές κατασκευές: Δήμητρα Καίσαρη
Σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
Video art: Ελπίδα Πανουργία
Σκίτσο αφίσας: Τόνια Νικολαΐδη
Φωτογραφίες: Γιάννης Πρίφτης
Γραφιστική επιμέλεια: Άρης Σομπότης
Βοηθός ενδυματολόγου: Χριστίνα-Ερατώ Ραφτοπούλου
Επικοινωνία: Μαρκέλλα Καζαμία

Παίζουν: Χάρης Μαυρουδής, Μαγδαληνή Παλιούρα, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Άντρη Χατζηχριστοδούλου, Κατερίνα Κωνσταντέλλου, Κατερίνα Νικολοπούλου, Στέλλα Γεωργουλέα, Έμμη Χάλαρη
Δεύτερη διανομή: Έμμυ Μαυρίκα, Μελίτα Ψυχογιοπούλου

Τις φωνές τους χαρίζουν οι ηθοποιοί: Αυγουστίνος Κούμουλος, Αλέξανδρος Πέρρος, Νάντια Μητρούδη, Ιζαμπέλα Μπαλτσαδιά, Κωνσταντίνα Νικολαΐδη

* Οι νικητές των διαγωνισμών μας θα ενημερώνονται εγκαίρως μέσω τηλεφώνου.

Χώρος: Θέατρο Σταθμός 
Βίκτωρος Ουγκώ 55
(στάση μετρό Μεταξουργείο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ