Ο Αντώνης Ρέμος άνοιξε την καρδιά του: Η κόρη του η μεγάλη αγάπη, τo break dance, το κυνήγι των κοριτσιών και η κόντρα με τον Νότη

Ο Αντώνης Ρέμος συνάντησε το Θέμο στο πλατό του «ΟΛΑ Πρώτη Φορά» σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκλεισε 20 χρόνια, από την πρώτη δισκογραφική δουλειά και το «γιόρτασε» στο πλατό με τον Θέμο.

 Μάλιστα ο Αντώνης Ρέμος θυμήθηκε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, σε σόου της Ρούλας Κορομηλά, όπου τραγούδησε και χόρεψε ζεϊμπέκικο ο Θέμος. 

Ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στον Λαγκαδά αποκαλύπτοντας «Τότε χόρευα break dance, ήμουν ζωηρούλης. Σαν πιτσιρικάς εγώ κυνηγούσα τα κορίτσια όχι αυτά εμένα. Μάλιστα, βουτάγαμε και κανά αμάξι για να πηγαίνουμε βόλτες και να πάμε να τις συναντήσουμε».

Φυσικά η κουβέντα πήγε και στο Νότη Σφακιανάκη που τον αποκάλεσε τραγουδιστή της ελίτ.
«Θέλω να συνεργαστώ με ένα μεγάλο όνομα, όπως Ο Νότης. Βέβαια στη μαρκίζα γράφει ένα τόσο δα, γράφει μόνο Νότης. Ο κόσμος που με ακούει ξέρει αν τραγουδάω για την ελίτ ή όχι. Τουλάχιστον όχι έτσι όπως το εννοεί ο Νότης. Εγώ μπορεί να πηγαίνω στη Μύκονο αλλά έχει και καθημερινούς ανθρώπους το νησί», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στον Θέμο ότι του έχει γίνει πρόταση για το νέο σόου του ΑΝΤ1, το οποίο θα ονομάζεται Rising Star, στην οποία ακόμα δεν έχει απαντήσει ενώ μίλησε για τις εμφανίσεις του στο Διογένης Studio με τη Φωτεινή Δάρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ