Φεγγάρια αγάπης 7/12 - 13/12/2015: Ο Πλούτωνας επηρεάζει τον πλανήτη της Αφροδίτης, η αγάπη γίνεται βαθιά

Η ρομαντική ένταση θα είναι ισχυρή και θετική χάρη στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα που θα σχηματίζουν θετικές όψεις την Πέμπτη. Όταν ο Πλούτωνας επηρεάζει τον πλανήτη της  αγάπη την Αφροδίτη με το σωστό τρόπο, η αγάπη γίνεται βαθιά και υπερβατική. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας μεταφέρει εκεί !
 

Προσοχή, υπάρχει μια "κόκκινη σημαία" για την επικοινωνία  το Σάββατο και την Κυριακή. Ο Ερμής θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και με  τον Ουρανό σε τετράγωνο. Αυτό είναι ένα μεγάλο γίγανταίο "ωχ!" για οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι να μπείτε σε σύγκρουση με την/τον αγαπημένο/η σας.
Αναλυτικά για κάθε ζώδιο:
Κριός

Αυτή θα είναι μια μεγάλη εβδομάδα για εσάς και το σύντροφό σας, θα κάνετε μια επένδυση από κοινού, προκειμένου να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Είτε πρόκειται για συμβολή σε έναν λογαριασμό συνταξιοδότησης, είτε για να κάνετε μια διαθήκη - ή ακόμα και την υποβολή αίτησης για μια υποθήκη - το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Εσείς οι δύο θα αισθάνεστε ότι μοιράζοσαστε τους πόρους που έχετε συγκεντρώσει, πέρα των οικονομικών σας. 
Tαύρος & Δίδυμοι

Έχετε μεγάλες δυνατότητες αυτή την εβδομάδα για να φτάσετε σε νέα ύψη την σχέση σας. Η Αφροδίτη στον τομέα της συντροφικότητας σας έχει σε πολύ καλή θέση με το σύντροφό σας ήδη. Αυτή την Πέμπτη, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται όμορφα με τον Πλούτωνα, είναι δυνατό για σας και την αγάπη σας για να βελτιώσετε το βάθος της πνευματικής σύνδεσης σας. Θα μπορούσε να εξετάσετε την  πνευματική ή μεταφυσική τάξη πραγμάτων, ή ακόμα και να πηγαίνετε στην εκκλησία ή  σε ναό μαζί. Θα είσαστε πιο κοντά από ποτέ.


Καρκίνος

Αυτή θα είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για σας σε θέματα της καρδιάς. Να επωφεληθείτε πλήρως από την όμορφη όψη μεταξύ Αφροδίτης και του Πλούτωνα (την Πέμπτη). Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι στον 5ο οίκο σας - του ρομαντισμού - και του Πλούτωνα είναι στον τομέα της συντροφικότητας σας, αυτό σίγουρα θα ωφελούσε την ερωτική σας ζωή .  Μια ξεχωριστή βραδιά με το ταίρι σας μπορεί να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο από διασκέδαση. Η επικοινωνία μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας γίνεται έντονη το Σάββατο. Μπορείτε να το χειριστείτε;
Λέων

Αυτή θα είναι μια υπέροχη εβδομάδα  όπου θα σημειώσετε πρόοδο με το σύντροφό σας σε ένα  θέμα σπιτιού πάνω στο οποίο εργάζεστε μαζί. Αυτό θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από την ανακαίνιση ένος δωματίου για να το διακοσμήσετε ή άλλες αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά. Καλές στιγμές!
Παρθένος

Να περιμένετε ένα μείγμα από σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα, όταν πρόκειται για τις στιγμές ρομαντισμού που αναζητάτε. Οι καλύτερες ημερομηνίες σας θα είναι η  Δευτέρα και η Πέμπτη. Τη Δευτέρα με  την/τον αγαπημένη/ο σας θα έχετε μια γλυκιά κουβέντα για τα όνειρά σας. Κάθε ένας από εσάς θα αισθάνεται πλήρως υποστηριζόμενη/ος. Στη συνέχεια, την Πέμπτη είναι πιθανό εσείς και το ταίρι σας να λάβετε μια απόφαση από κοινού και με τον τρόπο αυτό εντείνεται ο δεσμός σας. Το Σάββατο και την Κυριακή, ωστόσο, είναι οι μέρες  όπου θα πρεπεί να είσαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία. Αντισταθείτε στον πειρασμό να τροφοδοτήσετε οποιαδήποτε διαφωνία.
Zυγός

Μπορεί να υπάρχει μια συζήτηση για αυτή την εβδομάδα ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα που συνδέονται με το σπίτι σας. Μπορεί, για παράδειγμα, να αποφασίσετε να αναθέσετε ένα σωρό πράγματα  επάνω του/της  σε μια προσπάθεια να καθαρίσετε την ακαταστασία στο σπίτι σας ή να βελτιώσετε τα οικονομικά σας πουλώντας παλιά έπιπλα. Ή, οι δύο σας μπορεί να ξεκινήσετε μια επιχείρηση από κοινού (η οποία θα έχει έδρα το σπίτι σας). Είτε έτσι είτε αλλιώς, περιμένετε τα χρήματα να εισρεύσουν!
Σκορπιός

Αν έχετε τα μάτια σας σε κάποιον/α, κάνετε μια προσπάθεια για να ανταποκριθείτε με αυτόν ή αυτήν αυτή την εβδομάδα - πριν από την Παρασκευή, αν είναι δυνατόν. Η πανέμορφη σύνδεση μεταξύ του Ερμή και του Ποσειδώνα θα υποστηρίξει την ονειρική συνομιλία με τον εραστή ή με οποιονδήποτε είσαστε καψούρης/ά. Επιπλέον, αυτή η υπέροχη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, την Πέμπτη θα βοηθήσει τα λόγια σας να ακούγονται επιπλέον μαγνητικά και ακαταμάχητα. Σέξι διάλογος είναι σίγουρα στην ημερήσια διάταξη!
Τοξότης

Ο σύντροφός σας μπορεί να σε ενθαρρύνει να πιστέψεις στον εαυτό σου λίγο περισσότερο αυτή την εβδομάδα. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας φτιάξει το κέφι, ενώ είναι καλή περίοδος για να αναπτύξετε ένα από τα κρυμμένα ταλέντα σας. Ακούστε τις συμβουλές και τα λόγια υποστήριξης του συντρόφου σας. Αυτός ή αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν αισθήματα ανασφάλειας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να παραμείνετε ανοικτοί.
Αιγόκερος

Η ρομαντικότητα θα είναι πιο γλυκιά αυτή την εβδομάδα, αν εσείς και ο σύντροφός σας ασχολείστε με κοινωνικές δραστηριότητες .  Μια άλλη επιλογή είναι να παραστείτε σε συνεδρίαση για ένα σύλλογο ή οργάνωση εσείς και ο εραστής σας, που σας ενδιαφέρουν και τους δύο σας. Θα είναι διασκεδαστικό ! Προσοχή, στις συγκρούσεις το Σάββατο και την Κυριακή, αν είναι δυνατόν να τις αποφύγετε. Τα λόγια σας θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο και ο εραστής σας δεν είναι προετοιμασμένος γι αυτό.


Υδροχόος

Μην κάνετε " έκπτωση" στην επίδραση του σύντροφου σας  στα επαγγελαματικά σας αυτή την εβδομάδα. Κάπως, οπωσδήποτε, το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά. Αυτός ή αυτή μπορεί να συμβάλει στο να σας βοηθήσει να κερδίσετε την έλξη σε ένα σημαντικό στόχο της  σταδιοδρομίας σας ήσυχα και  βοηθώντας σας πίσω από τα παρασκήνια. Είτε έχει να κάνει με την εισαγωγή σας στην σωστή επαφή, ή απλά φροντίζοντας να σας κρατήσει επικεντρωμένος στις φιλοδοξίες σας, θα είστε εξαιρετικά ευγνώμων για την αμέριστη στήριξη του /της αγαπημένης/νου σας.
Ιχθύεις

O εραστής σας μπορεί να σας σηκώσει με περισσότερους από έναν τρόπους αυτή την εβδομάδα. Αυτός ή αυτή μπορεί να είναι η πηγή της έμπνευσης που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε ένα έργο πολυμέσων με  διδασκαλία στην προσπάθεια, ή να ξεπεράσετε ένα νομικό θέμα. Μια άλλη πιθανότητα είναι ότι εσείς και ο σύντροφός σας είσαστε αναμεμιγμένοι σε μια ανθρωπιστική δραστηριότητα από κοινού που θα σας επιτρέψει να κάνετε μια πραγματική διαφορά. Αν ναι, αυτή την εβδομάδα θα βρείτε έναν τρόπο για να διαδώσετε το μήνυμά σας στις μάζες. Θαυμάσια!

ΠΗΓΗ: oroskopos.tv

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ