Αλέξης - Μπέτυ: Το τετ α τετ στο Γκάζι με pasta: Η ρομαντική έξοδος του ζεύγους

Μέσα στις σκοτούρες και τις έννοιες για τα μεγάλα θέματα της διαπραγμάτευσης, ο Αλέξης Τσίπρας δεν παραλείπει -έστω και αραιά πλέον- να βγαίνει ορισμένα βράδια με τη σύντροφό του, προφανώς για να «αδειάζει» λίγο το μυαλό του από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 Φροντίζει, μάλιστα, να επιλέγει στέκια στα οποία δεν συνηθίζουν να πηγαίνουν πολιτικοί και -κυρίως- δημοσιογράφοι. Επίσης, οι άνθρωποί του ειδοποιούν σχεδόν την τελευταία στιγμή για την άφιξή του, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα να βρεθεί απέναντι σε ενοχλητικούς παπαράτσι, που έχουν τον τρόπο τους να μαθαίνουν αυτές τις πληροφορίες. Πριν από μερικά βράδια, ο πρωθυπουργός επέλεξε να πάει για φαγητό με τη σύντροφό του σε ένα πολύ κομψό στέκι πίσω από το Μουσείο Μπενάκη, δίπλα στις γραμμές του τρένου.

Στο bistro στο Γκάζι, στο οποίο συνηθίζουν να απολαμβάνουν το φαγητό τους ηθοποιοί και τραγουδιστές, πέρασε περίπου δύο ώρες το πρωθυπουργικό ζευγάρι, απολαμβάνοντας τις σπεσιαλιτέ του και πίνοντας κρασί. Οι θαμώνες του μαγαζιού, όπως πληροφορείται το «S», ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί, ενώ ο κύριος Τσίπρας και η κυρία Μπαζιάνα κάθισαν σε ένα γωνιακό τραπέζι, για να μπορούν να μιλούν χωρίς να ακούγονται από όσους βρίσκονταν κοντά τους. Για το δείπνο τους επέλεξαν ραβιόλια γεμιστά με μανιτάρια, ταλιατέλες με μπρόκολο, κοτόπουλο με σος γιαουρτιού και δύο-τρία ακόμα πιάτα που επιμελείται ο σεφ του καταστήματος, ενώ ήπιαν κόκκινο κρασί, από τον μικρό, αλλά πολύ καλά ενημερωμένο κατάλογό του.

Αποχώρησαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, αφού πλήρωσαν τον λογαριασμό και με πολύ ευγενικό τρόπο ευχαρίστησαν τους πάντες για τη διακριτικότητα και το καλό σέρβις, υποσχόμενοι ότι θα ξαναπάνε, και μάλιστα με παρέα. Κι από όσο μαθαίνουμε, οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου τούς περιμένουν με ανυπομονησία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός με τη σύντροφό του κάνουν πράγματα ως ζευγάρι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από λίγους μήνες, όπως είχε αποκαλύψει το «Secret», αποφάσισαν να... χαλαρώσουν για ένα διήμερο στη Βόρεια Ελλάδα, μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας.

Ο καιρός, άλλωστε, είχε ψυχράνει και στην περιοχή της Φλώρινας, όπου βρέθηκαν, τα τζάκια είχαν ανάψει για τα καλά, δημιουργώντας ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Το ακριβές μέρος στην ακριτική πόλη όπου διανυκτέρευσε το πρωθυπουργικό ζεύγος δεν έγινε γνωστό, καθώς η αυστηρή εντολή που είχε δώσει στους στενούς του συνεργάτες ο Αλ. Τσίπρας ήταν να μην ενημερωθεί απολύτως κανένας από τους τοπικούς παράγοντες (βουλευτές κ.λπ.) του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να τον αφήσουν να απολαύσει μερικές ώρες ξεκούρασης με τη σύντροφό του – στην οποία, λόγω υποχρεώσεων, αδυνατεί να αφιερώνει πολύ χρόνο. Το πρωθυπουργικό ζεύγος έφτασε πρωί Σαββάτου και αποχώρησε το πρωί της Δευτέρας, οπότε ο μεν πρωθυπουργός βρέθηκε στα Διαβατά, όπου είχε προγραμματισμένη επίσκεψη, ενώ η σύντροφός του πήγε στην Κοζάνη.

*Δημοσιεύτηκε από το Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ