Όλη η οικογένεια με όπλα!!! Έτσι φωτογραφήθηκε Αμερικανίδα πολιτικός & εύχεται «Καλά Χριστούγεννα» κρατώντας όπλο

Δεν είναι μυστικό ότι η Μισέλ Φιόρε, πολιτικός από το Λας Βέγκας είναι ένθερμη υποστηρικτής των όπλων και την οπλοκατοχής.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφασή της Μισέλ Φιόρε να φωτογραφηθεί με σύσσωμη την οικογένειά της για το ημερολόγιο του 2016 κρατώντας όλοι τους όπλα.

Με μια πρώτη ματιά η οικογενειακή φωτογραφία δείχνει πολύ συνηθισμένη: πολλές γενιές μιας οικογένειας που φορούν κόκκινα πουκάμισα και τζιν παντελόνια φωτογραφίζονται μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ωστόσο, μόλις την παρατηρήσει κανείς καλύτερα, διαπιστώνει ότι όλοι τους , εκτός από τα μικρά παιδιά, κρατούν στα χέρια τους πυροβόλα όπλα.

«Είναι στο χέρι των Αμερικανών να προστατεύσουν την Αμερική. Είμαστε μια συνηθισμένη οικογένεια» έγραψε η  Φιόρε στη φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook.

Από το Σάββατο το απόγευμα, η φωτογραφία έχει δεχτεί πάνω από 2.000 likes ενώ τα σχόλια παρουσιάζουν ανάμικτες αντιδράσεις. Κάποιοι χειροκρότησαν την στάση της ενώ άλλοι την κριτίκαραν για την απόφαση της να βάλει στα χέρια ενός μικρού παιδιού όπλο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ