4 έφηβοι ξυλοκόπησαν και έβαλαν φωτιά σε σκύλο & τον πέταξαν στα σκουπίδια - ο Chunky επέζησε !!!

Σε θαύμα αποδίδεται το γεγονός πως ο εικονιζόμενος Chunky, το μικροσκοπικό σκυλί, ζει ακόμα, ύστερα από το βασανισμό του στα χέρια τεσσάρων εφήβων που βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Οι νεαροί έκλεψαν το σκυλί από σπίτι στο Κεντ της Βρετανίας και όταν είχαν τελειώσει με τα βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλλαν, τον πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων, πιστεύοντας πως ήταν νεκρός.

«Ήταν η χειρότερη υπόθεση με την οποία έχω ασχοληθεί ποτέ», δήλωσε η Caroline Doe από την οργάνωση RSPCA.

Στους τέσσερις εφήβους επιβλήθηκε πρόστιμο και η απαγόρευση να έχουν ζώα για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τρεις από τους νεαρούς, δύο 16χρονοι κι ένα 15χρονος- όταν συνέβη το περιστατικό- παραδέχθηκαν την ενοχή τους.

«Αυτοί οι νεαροί παραδέχθηκαν πως έδωσαν στο σκυλί ναρκωτικά, το κλώτσησαν, το γρονθοκόπησαν, του έσπασαν το λαιμό. Του ψέκασαν σπρέι στο πρόσωπο και του έβαλαν φωτιά. Μου προκαλεί ανατριχίλα όλο αυτό, μπορεί να πρόκειται για νέους ανθρώπους οι οποίοι παραδέχθηκαν πως είχαν πάρει ναρκωτικά αλλά η συμπεριφορά τους απέναντι σε αυτό το άτυχο ζώο ήταν βάρβαρη και ασυγχώρητη», πρόσθεσε η Doe. «Ο Chunky βρέθηκε με σπασμένο λαιμό και πόδι, με εγκαύματα σε όλο το πρόσωπό του και τα μάτια του. Πρέπει να υπέφερε ανείπωτα για πολλές ώρες όσο οι νεαροί διασκέδαζαν βασανίζοντάς τον».

Ίσως το χειρότερο είναι πως ο Chunky συνέχισε να υποφέρει για μέρες αφότου τα παιδιά τον παράτησα, θεωρώντας τον νεκρό, σε κάδο απορριμμάτων δίπλα σε μεγάλο δρόμο.

«Είναι θαύμα που επιβίωσε. Ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο τρομοκρατημένος και θλιμμένος έδειχνε όταν τον πρωτοείδα», περιγράφει η Doe.

Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που υπέφερε για τουλάχιστον έξι ημέρες παρότι του χορηγούνταν ισχυρά φάρμακα…

Για καλή του τύχη, ύστερα από όλα όσα υπέστη, ο Chunky ανάρρωσε και έχει επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ