Το μήνυμα του συντρόφου του Μηνά Χατζησάββα μετά το θάνατο του - Τα λόγια του ηθοποιού Κώστα Φαλελάκη που συγκινούν

Τόσο τον καλλιτεχνικό κόσμο όσο και το στενό κύκλο ανθρώπων κλόνισε δίχως αμφιβολία η απώλεια του Μηνά Χατζησάββα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο σύντροφός του αγαπημένου ηθοποιού, Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος παρευρέθηκε σήμερα στην κηδεία του.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο ηθοποιός μίλησε για το πώς γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε με τον Μηνά Χατζησάββα αλλά και τα γραφειοκρατικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Ο άντρας που έμεινε στο πλευρό του μέχρι το τέλος ανέφερε χαρακτηριστικά, συγκινώντας όσους παρευρέθηκαν: «Μηνούλη μου… Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι έχει συμβεί. Είναι μία γιορτή αποχαιρετισμού σήμερα και έτσι θέλω να νιώσουμε όλοι. Γνωριστήκαμε με το Μηνά το 1991 και ερωτευτήκαμε όταν μου διάβασε ένα ποίημα της Κικής Δημουλά. Τον Μηνά δεν θα το θάψουμε, θα τον θυμόμαστε για πάντα. Ήταν απίστευτο, πάντως, αυτό που έζησα στο νοσοκομείο όταν πήγα για να πάρω τη σορό του και αυτό είναι ένα μήνυμα στον πρωθυπουργό για το σύμφωνο συμβίωσης».

«Ήμουν ο άνθρωπος του τα τελευταία 25 χρόνια και όμως δεν ήταν αυτονόητο ότι μπορούσα να πάρω εγώ τη σορό του. Προσδοκούσε αυτό το γ@@μένο σύμφωνο συμβίωσης που δεν έρχεται και αντί για συλλυπητήρια θα έλεγα ότι υπάρχουν και διαφορετικοί άνθρωποι και στην κοινωνία το λέω, που είναι ομοφυλόφιλοι. Δεν το έκρυψε ο Μηνάς ποτέ αυτό. Δεν ντράπηκε ποτέ γι’ αυτό. Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια και να πεθαίνουμε με αξιοπρέπεια. Δώστε μας αυτή την δυνατότητα επιτέλους», τόνισε ο ηθοποιός σε έντονο συγκινησιακό κλίμα και στη συνέχεια καταχειροκροτήθηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ