Μια νοσοκόμα του έσωσε τη ζωή: Τον είδε στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι έχει καρκίνο

Μια απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο του κόσμου κι αποδεικνύει ότι η τύχη σώζει ζωές!

Ένα διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στις ΗΠΑ, ο Τάρεκ Ελ Μούσα και καλλονή σύζυγός του Κριστίνα παρουσιάζουν μια επιτυχημένη εκπομπή. Τι κάνουν; Αγοράζουν παλιά σπίτια και τα ανακαινίζουν οn camera.

Αυτήν λοιπόν την εκπομπή έβλεπε το 2013 μια νοσοκόμα, όταν παρατήρησε έναν αδιόρατο όγκο στον λαιμό του Τάρεκ Ελ Μούσα. 

Αμέσως αποφάσισε να στείλει ένα e-mail στους παραγωγούς της εκπομπής και να τους εξηγήσει ότι ο όγκος του παρουσιαστή την ανησυχεί. Τον προέτρεψε μάλιστα να πάει να δει κάποιον γιατρό το συντομότερο δυνατόν.

Ο Τάρελ Ελ Μούσα είχε δει ήδη κάποιον γιατρό για τον συγκεκριμένο όγκο και του είχε εξηγήσει ότι ένιωθε δυσάρεστα όταν κατάπινε. Εκείνος του είχε απαντήσει ότι δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.

Ωστόσο, θορυβήθηκε από το γράμμα της νοσοκόμας και έκλεισε ραντεβού για να δει έναν δεύτερο γιατρό, ώστε να πάρει άλλη μια γνώμη. Μετά την εξέταση, ο γιατρός διέγνωσε ότι ο Τάρεκ Ελ Μούσα είχε καρκίνο του θυρεοειδούς, σε προχωρημένο στάδιο και ότι είχε προχωρήσει στους λεμφαδένες αλλά ήταν θεραπεύσιμος.

Ο παρουσιαστής υπέφερε για πολύ μεγάλο διάστημα, εγχειρίστηκε κι εν τέλει τα κατάφερε! Στο πλευρό του ήταν πάντα η όμορφη σύζυγός του, Κριστίνα.

Η απίστευτη αυτή ιστορία, ήρθε στο φως μετά από κοινή εμφάνιση του διάσημου ζεύγους αλλά και της «θεόσταλτης» νοσοκόμας σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ