Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια - Δείτε τι σας επιφυλάσσει η μέρα

Σε σχέση ή... free; Έχουμε προβλέψεις και για τα δύο!
 

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο πρώτος μήνας του χειμώνα φέρνει μια τυχαία συνάντηση με πρώην σου ή κάποια είδηση που μπορεί να μάθεις για το συγκεκριμένο άτομο. Σίγουρα, αρκετά θετικά απρόοπτα κι ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν σήμερα στα ερωτικά σου με το τρίγωνο Ερμή – Ουρανού που, όχι μόνο θα σε χαροποιήσουν, αλλά θα σε βάλουν σε μια καινούργια πορεία, αφού τα μέχρι τώρα δεδομένα σου θα αλλάξουν τελείως.
Σε σχέση: Μια ιδέα ή πρόταση του συντρόφου σου που αφορά στο άμεσο μέλλον θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Ίσως σχετίζεται με ένα ταξίδι που σχεδιάζει για τους δυο σας τις μέρες των γιορτών.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την έλευση του τελευταίου μήνα του χρόνου η αισιοδοξία αρχίζει και σε καταλαμβάνει. Θα ξεχάσεις όλα τα μικρά κι ασήμαντα που σε απασχολούν και θα αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε μεγάλα και όμορφα σχέδια για το ερωτικό σου μέλλον. Κάποια στιγμή ίσως σου έρθει μια δυσάρεστη σκέψη από το παρελθόν, γρήγορα όμως θα την διώξεις από το μυαλό σου γιατί δε θέλεις να χαλάσεις τη διάθεσή σου.
Σε σχέσης: Με ανεβασμένο ηθικό και καρδιά γεμάτη συναισθήματα, είσαι έτοιμος/η να ζήσεις μεγάλες στιγμές με το σύντροφό σου αλλά και αποφασισμένος/η να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Θα υπάρξουν διάφορα πρακτικά θέματα που πρέπει να διευθετήσεις σήμερα κι ίσως κάπου πελαγοδρομήσεις. Ωστόσο, αν οργανωθείς σωστά και βάλεις προτεραιότητες, σύντομα θα τελειώσεις και θα σου μείνει ελεύθερος χρόνος. Μια απρόοπτη συνάντηση ή τηλεφώνημα από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ενδέχεται να αλλάξει τελείως το πρόγραμμά σου, αλλά δε θα γκρινιάξεις, ίσα-ίσα θα χαρείς γιατί το είχες ξεγραμμένο.
Σε σχέση: Τρως πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου με συζητήσεις επί συζητήσεων με το ταίρι σου που δεν καταλήγουν κάπου ενώ θα μπορούσες κάλλιστα να είσαι πιο συγκεκριμένος/η ή κοφτός/η σε αυτά που θέλεις και να γλιτώσεις κόπο και διαφωνίες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο μήνας ξεκινά με θετικές προδιαγραφές για σένα και εξαιτίας της αισιοδοξίας που θα νιώσεις ίσως θελήσεις να κάνεις και κάποιες αγορές που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της εμφάνισής σου και κατ’ επέκταση στην τόνωση της αυτοπεποίθησης ή της σεξουαλικότητάς σου. Ίσως βγεις λίγο εκτός προϋπολογισμού αλλά το κέφι και η ευχαρίστηση που θα πάρεις θα είναι μεγάλη και δε θα σε πειράξει.
Σε σχέση: Ένα θέμα με τα περιουσιακά ή τα κληρονομικά που ξαφνικά θα προκύψει σήμερα θα σας απασχολήσει αρκετά αλλά είναι μια καλή αφορμή για να αλλάξεις συμπεριφορά απέναντι σε κάποια άτομα του ευρύτερου οικογενειακού σου περιβάλλοντος.
 
ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες έχει περάσει στο ζώδιό σου, ενισχύοντας τη γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου. Θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής όλων και βέβαια πρέπει να το εκμεταλλευτείς, αφού οι πόρτες για μια ερωτική γνωριμία θα είναι διάπλατα ανοικτές. Εντούτοις, επειδή υπάρχει κι ένα τρίγωνο Ερμή – Ουρανού, είναι πολύ πιθανό άλλο πρόσωπο να στοχεύσεις κι άλλο να σε ερωτευτεί κεραυνοβόλα.
Σε σχέση: Άλλα σχέδια είχες καταστρώσει για σήμερα αλλά ενδέχεται να αναβληθούν αφού το ταίρι σου ίσως σου επιφυλάσσει μια έκπληξη που όμως θα είναι πολύ καλύτερη από ό, τι είχες προγραμματίσει.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Προετοιμάζεσαι ψυχολογικά για την έναρξη εορταστικής περιόδου κι ίσως σε πιάσει ξαφνικά μια νευρικότητα ή άγχος ότι σιγά-σιγά πρέπει να οργανώνεσαι. Επιπλέον, η ανάγκη σου να βιώσεις κάτι έντονο στα ερωτικά θα αυξηθεί σήμερα και πιθανόν να σε ωθήσει να γίνεις λίγο πιο παράτολμος/η από το συνηθισμένο αλλά χωρίς να εκτεθείς και να γίνεις αντικείμενο σχολιασμού από τους γύρω σου.
Σε σχέση: Μια ξαφνική επίσκεψη μέλους της οικογένειάς σου ή του συντρόφου σου ίσως επιφέρει μια προσωρινή αναστάτωση στο πρόγραμμά σας αλλά τελικά θα κυλήσει όμορφα η βραδιά και ας μην ήσουν προετοιμασμένος/η κατάλληλα.
 
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αλλαγή οπτικής που σου προσφέρει το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στα ερωτικά σου μπορεί να σε βοηθήσει, ώστε να δεις ότι για να γίνεις ευτυχισμένος/η θα πρέπει με το άλλο άτομο να υπάρχει ουσιαστική συνεννόηση και σεβασμός στην αυτονομία και τις επιθυμίες σου. Μπορεί να σου αρέσει κάποιος/α εμφανισιακά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να συνυπάρξεις κιόλας ή να κάνεις μια σχέση με διάρκεια μαζί του.
Σε σχέση: Σου αρέσει η ιδέα ενός ταξιδιού ή έστω μια ενός τριημέρου μέσα στις γιορτές για εσένα και το ταίρι σου αλλά δεδομένης της οικονομικής κατάστασης δε θα το πιέσεις, ούτε και θα επιμείνεις σε κάτι συγκεκριμένο. Αν και θα ρίξεις το δόλωμα σήμερα να δεις τι ψάρια θα πιάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε παρακινεί να βγεις στο φως και να περηφανευτείς για όλα όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα στην επαγγελματική σου ζωή, επίσης, όμως θα σε σπρώξει να παλέψεις για να τα πετύχεις τα ίδια και περισσότερα και στα ερωτικά σου. Οπλισμένος/η με τόλμη, αποφασιστικότητα, αισιοδοξία αλλά και την εύνοια που συνεχίζεις να έχεις ατο πλευρό σου, θα έρθεις πολύ κοντά στο στόχο σου σήμερα.
Σε σχέση: Μια μικρή ζήλεια που ενδεχομένως να προέρχεται και από μια ανταγωνιστική διάθεση ίσως αναστατώσει λίγο τη σχέση σου, σιγά – σιγά όμως η ένταση θα εκτονωθεί και το βράδυ το κλίμα θα γίνει σε τελείως ερωτικό.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Κρόνο ίσως σε σπρώξει σε μια παρορμητική κίνηση προς ένα άτομο που θέλεις αλλά μέχρι πρότινος δείλιαζες να πλησιάσεις, πιθανόν γιατί έδειχνε απρόσιτο ή ότι δεν ενδιαφερόταν για σένα. Αυτό είναι το μισό βήμα που θα κάνεις αλλά για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα θα χρειαστεί να καταβάλλεις χρόνο και προσπάθεια να το πείσεις για τις προθέσεις σου.
Σε σχέση: Αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να αποδείξεις στην πράξη ότι έχεις αισθήματα και νοιάζεσαι για το σύντροφό σου γιατί λόγια κι υποσχέσεις δεν τα τσιγκουνεύεσαι. Κάνε την έκπληξη σήμερα με μια κίνηση ματ και κέρδισε τις εντυπώσεις!
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αρχίζεις να παίρνεις τα πάνω σου και σήμερα έχεις έναν αέρα δύναμης και σιγουριάς στη συμπεριφορά σου. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Ξέρεις ότι μόνο η εξωτερική εμφάνιση δεν αρκεί για να κατακτήσεις και να κρατήσεις κοντά σου ένα άτομο κι αφού έχεις τα κατάλληλα στοιχεία σκέφτεσαι ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να τα εκμεταλλευτείς.
Σε σχέση: Δεν χρειάζεται ούτε να καταπιεστείς, ούτε και να σε πιάσουν οι ενοχές σου σήμερα επειδή δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις μια χάρη του συντρόφου σου. Εξήγησέ του τη θέση σου και υποσχέσου του ότι θα την κάνεις κάποια άλλη στιγμή σύντομα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Γεμάτος/η αυτοπεποίθηση και άνεση θα είσαι σήμερα, με τη Σελήνη στο Λέοντα. Θα βγάλεις τη ζωντάνια και το πάθος που κρύβεις μέσα σου και με τον ερωτισμό που θα εκπέμπεις, θα ελκύσεις την προσοχή του αντίθετου φύλου. Ωστόσο, με το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, δεν αποκλείεται να φλερτάρεις ασύστολα, να παίξεις αλλά μετά να φύγεις μόνος/η.
Σε σχέση: Ίσως θελήσεις να δώσεις μια νότα πολυτέλειας στη σχέση σου σήμερα, μέσα σε λογικά πλαίσια βέβαια. Ένα ωραίο κρασί, ένα προσεγμένο δείπνο ή μια έξοδος απρογραμμάτιστη για φαγητό, είναι πράγματα που θα εκτιμήσει ο σύντροφός σου.
 
ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σημασία δεν έχει το τι γινόταν στην ερωτική σου ζωή παλιότερα αλλά τώρα τι μπορείς να κάνεις, ώστε να αλλάξεις τα δεδομένα για να βελτιώσεις τις συνθήκες. Μην συνεχίζεις λοιπόν να μεταφέρεις σε κάθε καινούργια κατάσταση, τα κατάλοιπα του παρελθόντος γιατί το μόνο που θα πετύχεις είναι να τα διαιωνίζεις και να καταλήγεις συνεχώς στο ίδιο σημείο.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να βγάλεις απρόσμενα στο ταίρι σου μια επιθυμία που κατέπνιγες πολύ καιρό μέσα σου και να το πιάσεις εξ απροόπτου γιατί ποτέ δεν είχες αναφέρει κάτι ανάλογο ή είχες κάνει κάποια νύξη.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ