Η δίαιτα της Kate Upton για να διατηρεί σε αρμονία τις καμπύλες της - Ακολουθήστε τις συμβουλές της

Η Kate Upton τα τελευταία χρόνια απασχολεί όχι μόνο με την καριέρα της στο modelling και το πέρασμά της από τον κινηματογράφο, αλλά και με το καλλίγραμμο σώμα της που αποτελεί το όνειρο κάθε άντρα: αδύνατο αλλά με καμπύλες. 

Το πρόγραμμα μία καθημερινής ημέρας της 23χρονης καλλονής, όπως αναφέρει το instyle.gr, περιλαμβάνει συγκεκριμένες ασκήσεις και μικρά γεύματα ώστε να διατηρεί τις άψογες αναλογίες αλλά και …ισορροπίες της!

Πρωινό: Ομελέτα με ένα αυγό μαζί με σπανάκι και πράσινο τσάι
Δεκατιανό: 10 ωμά αμύγδαλα και χυμό λαχανικών
Γεύμα: κινόα με ψητό κοτόπουλο και ψητά λαχανικά

Απογευματινό: Μπάρα πρωτεΐνης
Βραδινό: Ψάρι ή κοτόπουλο με κάρι, ψωμί ολικής άλεσης και –όταν θέλει να κάνει ένα μικρό δώρο στον εαυτό της- ένα ποτήρι κρασί.

Πρόγραμμα γυμναστικής
Η χρονη γυμνάζεται συστηματικά, με τη βοήθεια προσωπικού γυμναστή. Το πρόγραμμά της ξεκινάει με 15-20 λεπτά περπάτημα διάδρομο ενώ στη συνέχεια κάνει τρέξιμο για άλλα 10-15 λεπτά και μετά κάνει ασκήσεις με βάρη. Γυμνάζει όλες τις μυικές ομάδες με μικρές αντιστάσεις (από πέντε έως είκοσι κιλά) και επαναλαμβάνει κάθε σετ ασκήσεων τουλάχιστον τρεις φορές. Επιπλέον, η σταρ δίνει ιδιαίτερη σημασία στις ασκήσεις που σμιλεύουν τους μηρούς και τους γλουτούς, όπως οι προβολές και τα καθίσματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ