Ελένη Γερασιμίδου για Λάκη Λαζόπουλο: «Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ» - Διαβάστε τις δηλώσεις

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» στο Epsilon, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον Λάκη Λαζόπουλο και στις δηλώσεις που έκανε πριν μια εβδομάδα, ότι τώρα «δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά της». 

Συγκεκριμένα η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη:  «Εγώ έκανα ένα ξεκαθάρισμα συγγενειών και να τελειώσουμε εδώ. Θέμα εγώ δεν θέλω να γίνομαι τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ζητήματα. Το τι φιλία υπήρχε, ας το ψάξει και αυτό ο κόσμος. Εγώ έκανα μια αποκατάσταση των πραγμάτων και είπα αυτά που πιστεύω. Είπα ότι τον θαυμάζω, ότι συνεργαστήκαμε πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ήμασταν ποτέ κολλητοί, μόνο τα πρώτα χρόνια, οπότε καμία φιλία δεν έχει χαλάσει».

Θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του στο μέλλον; «Δεν είναι θέμα να ξεχάσουμε τίποτα. Εάν με ζητούσε να συνεργαστώ μαζί του σε μία ταινία ή όπως έκανα και έπαιξα μαζί του στο ‘Διά ταύτα’ και δεν είχε να κάνει με τη σατιρική του εκπομπή, για να μην βρεθώ σε αυτή τη δύσκολη θέση που βρίσκομαι κάθε φορά που κατηγοράει το ΚΚΕ, βεβαίως, γιατί όχι. Εγώ δεν αποκλείω τις δουλειές. Αυτό έλειπε, να λέω ‘όχι’ σε δουλειές. Συνεργαζόμασταν τόσα χρόνια, δεν πηγαίναμε περίπατο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ