Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Το σέξι video game που απαγορεύτηκε σε Ευρώπη και Αμερική -Από beach volley σε bitch volley

Το Dead or Alive Xtreme 3 μάλλον τραβάει τα πράγματα έως τα άκρα, καθώς όπως φαίνεται και από το βίντεο της διαφήμισής του, ο χαρακτηρισμός «σέξι» είναι λίγος, καθώς οι περισσότεροι που το βλέπουν το θεωρούν άκρως σεξιστικό και προσβλητικό για τις γυναίκες.

Στο game play του παιχνιδιού μπορούν να συμμετέχουν γυναίκες με τα απολύτως απαραίτητα -και συνήθως ελάχιστα-  μαγιό, τα οποία τα επιλέγει ο παίκτης, ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετές «παραμετροποιήσεις» σε ότι αφορά την σωματική κατατομή των παικτριών, το μαύρισμά τους κ.λπ. 

Το πιο χαρακτηριστικό -και ίσως το πιο ενοχλητικό- σημείο του παιχνιδιού είναι τα ενδιάμεσα κομμάτια των πανηγυρισμών των γυναικών, στους οποίους οι κινήσεις και χορευτικά τους ξεπερνούν ακόμα και τα όρια του αισθησιακού και φθάνουν μερικές φορές έως και το χυδαίο.

Οι σχεδιαστές του παιχνιδιού πάντως, δεν περίμεναν ότι θα απαγορευόταν ως σεξιστικό στην Ευρώπη και την Αμερική, παρά το γεγονός ότι ήταν ενήμεροι για τους αυστηρούς κανόνες που έχουν αρκετές δυτικές χώρες σ' αυτό τον τομέα. 

Πάντως αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τους ίδιους, μιας και το παιχνίδι κυκλοφορεί ελεύθερα στις χώρες της Άπω Ανατολής (και κυρίως στην μεγάλη αγορά της Ιαπωνίας), όπου διατίθεται για τις πλατφόρμες PS Vita και PlayStation 4.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ