Πραγματικά εικόνες που τρομάζουν: Η γυναίκα αυτή δεν έχει πρόσωπο, μάτια και μύτη

Είναι μόνο 21 ετών και έχει μάθει να ζει χωρίς πρόσωπο όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φωτογραφίες της Καντίγια Κατούν, μιας 21χρονης γυναίκας από την Ανατολική Ινδία, προκαλούν σοκ. Η νεαρή γυναίκα γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο, μάτια και μύτη!

Όπως αναφέρει η «Daily Mirror», η Καντίγια έμαθε να ζει έτσι, καθώς πάσχει από μια σπάνια γενετική πάθηση. Οι γιατροί μάλιστα, όλα αυτά τα χρόνια, απέφευγαν να την χειρουργήσουν, φοβούμενοι πως μια επέμβαση θα την σκότωνε.

Από το  μέτωπο της Καντίγια κρέμεται μια μεγάλη μάζα δέρματος, ενώ υπάρχει ένα μικρό άνοιγμα που μοιάζει με στόμα.

Μιλώντας στα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης, οι γονείς της Καντίγια ανέφεραν πως οι γιατροί τους είπαν πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για την πάθηση της κόρης τους.
Το πρόβλημα της Καντίγια μάλιστα χειροτέρευε όσο μεγάλωνε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την βοήθεια των γονιών της.

Ωστόσο, με την πρόοδο της επιστήμης, ίσως έχει βρεθεί λύση για την κατάσταση της, η οποία ονομάζεται Neurofibromatosis (Nευροϊνωμάτωση).Σύμφωνα με τους ειδικούς, πάντως, δεν αποκλείεται αυτό που κρέμεται από το πρόσωπο της Καντίγια, να είναι ένας όγκος, ο οποίος θα πρέπει πρώτα να εξεταστεί ώστε να διαπιστωθεί αν είναι κακοήθης και αν η αφαίρεση του θα μπορούσε να της κοστίσει τη ζωή. 


Για τα έξοδα της επέμβασης έχει δημιουργηθεί μια διαδικτυακή πρωτοβουλία η οποία σκοπεύει να συγκεντρώσει το ποσό των £10.000. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ