Αυτή είναι η επιστολή Γεωργιάδη προς τον Πλακιωτάκη για την υπόθεση Φλαμπουράρη

Επιστολή στο νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Πλακιωτάκη απέστειλε ο Αδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να υπάρξει άμεση συνεργασία ανάμεσα στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ώστε να μην «κουκουλωθεί» η υπόθεση Φλαμπουράρη.

Ο κ. Γεωργιάδης στην επιστολή του αναφέρει:

«Αγαπητέ Πρόεδρε,

Αφού σου ευχηθώ για άλλη μια φορά καλή επιτυχία στα καθήκοντα σου, θέλω να σε παρακαλέσω να αναλάβεις πρωτοβουλία, όπως η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώσει άμεσα τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών για να εξεταστεί ο αποσταλείς από τον Άρειο Πάγο φάκελος που αφορά στην υπόθεση του ψευδούς πόθεν έσχες του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέκου Φλαμπουράρη.

Θέλω, επίσης, να σε παρακαλέσω να συνεργαστούμε όλοι γρήγορα ώστε να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλώσει και αυτή την υπόθεση. Σε ευχαριστώ πολύ,
Άδωνις Γεωργιάδης ».

Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα διαβιβάστηκε στη Βουλή από τον Αρειο Πάγο η υπόθεση του κ. Αλ. Φλαμπουράρη, ύστερα από μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε δικηγόρος στην εισαγγελία Πρωτοδικών ζητώντας να διερευνηθεί αν διαπράχθηκαν από τον υπουργό Επικρατείας αξιόποινες πράξεις με τον τρόπο που συνέταξε και κατέθεσε στο κοινοβούλιο το πόθεν έσχες του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ