Λάρισα: Δυο μαμάδες ήρθαν στα χέρια για το αν κλέβει & ποιος από τα παιδιά τους - Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Η κλοπή αντικειμένων ενός μαθητή από συμμαθητή του, στάθηκε αφορμή για δύο μητέρες να «πιαστούν» στα χέρια, με αποτέλεσμα να παρέμβει η ΕΛ.ΑΣ. και να κατατεθεί μήνυση από τη μια οικογένεια στην άλλη καθώς μια μητέρα κατέληξε στο νοσοκομείο. 

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα Ελευθερία, το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο της Λάρισας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μια μητέρα μετέφερε στη διεύθυνση του σχολείου τη διαμαρτυρία του παιδιού της, ότι κάποιος συμμαθητής του, του «κλέβει» τα πράγματά του, που δεν ήταν άλλα από σχολικά είδη, όπως ο χάρακας, η γομολάστιχα κ.λπ., διαμαρτυρία που κατά τους γονείς, επιβεβαιώθηκε από την έρευνα της δασκάλας.

Χθες το πρωί λοιπόν οι δυο μητέρες βρέθηκαν στο σχολείο, χωρίς να είναι γνωστό αν συναντήθηκαν την ώρα που πήγαιναν τα παιδιά τους ή αν κλήθηκαν από τη διεύθυνση με αφορμή τη διαμαρτυρία του μικρού μαθητή. Άγνωστο πώς, οι δύο μητέρες «πιάστηκαν στα χέρια» ενώ στον καβγά ενεπλάκησαν και παρευρισκόμενοι που, σύμφωνα με άλλους γονείς, επρόκειτο για τους συζύγους των δύο γυναικών.

Η μια μητέρα απώθησε την άλλη με αποτέλεσμα η δεύτερη, πέφτοντας να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Έτσι κλήθηκε να παρέμβει η ΕΛ.ΑΣ. ενώ η μητέρα που κατέληξε στο νοσοκομείο, υπέβαλε μήνυση σε βάρος της άλλης μητέρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ