Συγκινητική ιστορία: Η 7χρονη Άιλα δεν φεύγει από το πλευρό του φίλου της που πεθαίνει από λευχαιμία

Η 7χρονη Άιλα Άντριους τα τελευταία δύο χρόνια… στηρίζει με κάθε τρόπο και με όλη της την αγάπη τον 8χρονο φίλο της Ντέιβιντ Σπίσακ, ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

Το αγοράκι διεγνώσθη με καρκίνο όταν ήταν μόλις δύο χρονών… Από τότε άρχισε να δίνει μάχη για τη ζωή του! Οι γονείς του προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να του δώσουν δύναμη, ωστόσο όλο αυτό είχε πάρει από κάτω τον μικρούλη.

Ο καρκίνος άρχισε να εξαπλώνεται και σε άλλα σημεία (συνολικά πάσχει από τέσσερα διαφορετικά είδη καρκίνου)… Ήταν πάντα πολύ κουρασμένος ενώ για να μετακινηθεί χρησιμοποιούσε αναπηρικό καροτσάκι.
Όλα, όμως, άλλαξαν πριν δύο χρόνια… όταν γνώρισε την Άιλα! Η μικρούλα μπήκε στη ζωή του και τον έκανε να χαμογελάσει και πάλι!

Μάλιστα, σηκώθηκε από το καροτσάκι για να πάει στο πρώτο τους ραντεβού, ενώ έπαιξε και μπόουλινγκ μαζί με τη νέα του φίλη, η οποία του χάρισε το πρώτο του φιλί… στο μάγουλο.
Το κοριτσάκι ξέρει ότι ο φίλος της θα πεθάνει σε λίγες εβδομάδες, ωστόσο, δεν την νοιάζει. Τον σφίγγει στην αγκαλιά της και όπως λέει εύχεται απλά να μην πεθάνει.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ