Δεν πάει άλλο είπε ο Shaun & έγινε κορμάρα μέσα σε 18 μήνες: Πως η φώτο των διακοπών τον άλλαξε 

Ένας 34χρονος πατέρας δύο παιδιών αποφάσισε να μεταμορφωθεί και το κατάφερε σε 18 μόλις εβδομάδες! Ο Shaun Mundin από το Ντόνκαστερ της Βρετανίας ζύγιζε 100 κιλά και μόλις είδε τις φωτογραφίες από τις διακοπές του αποφάσισε ότι ήθελε να χάσει τα κιλά και να μεταμορφωθεί. 

Άλλαξε εντελώς τις παλιές του συνήθειες, έκοψε το junk food, άρχισε να τρώει υγιεινά και ξεκίνησε συστηματικά γυμναστήριο. Το αποτέλεσμα ήρθε γρήγορα και ήταν εντυπωσιακό.

Ο Shaun που συνήθιζε να τρώει fast food και προϊόντα με πολλή ζάχαρη αποκάλυψε ότι αποφάσισε να αδυνατίσει και να γυμναστεί όταν είδε το πλαδαρό του σώμα σε φωτογραφίες από διακοπές με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Βλέποντας ότι δεν ήταν ικανοποιημένος με το σώμα που είχε στις φωτογραφίες, αποφάσισε να αλλάξει, κάνοντας αφενός μια δίαιτα με περιορισμένες θερμίδες και αφετέρου ένα πρόγραμμα με άρση βαρών. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να αλλάξει εντελώς το σώμα του σε περίπου 4 μήνες.

«Είδα μια φωτογραφία του εαυτού μου που είχαμε τραβήξει σε οικογενειακές διακοπές και συνειδητοποίησα πόσο βάρος είχα πάρει. Ένιωσα άβολα και σκέφτηκα ότι έτσι δεν μπορώ να είμαι ένας δραστήριος μπαμπάς».

Μέσα σε 18 εβδομάδες ο Shaun έκανε μια θεαματική αλλαγή, έχασε πολλά κιλά και απέκτησε γραμμωμένους κοιλιακούς. Τώρα δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή του χωρίς υγιεινή διατροφή και γυμναστική. Αρχικά έκανε μόνο διατροφή, αλλά η απώλεια βάρους δεν τον ικανοποιούσε, καθώς όπως λέει ήταν αρκετά πλαδαρός. Έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει ήπια άσκηση και στη συνέχεια επέλεξε ένα ειδικό πρόγραμμα άρσης βαρών για να φτιάξει το σώμα που ονειρευόταν. Έκανε, όπως λέει, μια ειδική προπόνηση με άρση βαρών σε συνδυασμό με κάποιες άλλες ασκήσεις που του πρότειναν και το αποτέλεσμα δεν άργησε να έρθει.


Ήθελε τόσο πολύ να πετύχει το στόχο του, όπως λέει, που φρόντιζε να προετοιμάζει τα γεύματά του από το προηγούμενο βράδυ, ώστε να τα παίρνει την επόμενη μέρα μαζί του στη δουλειά και να μην παρασύρεται από ανθυγιεινά σνακς. Η ζωή του μετά από αυτό άλλαξε εντελώς και όπως λέει νιώθει πιο υγιής και πιο δυνατός.

«Απέκτησα γνώσεις σχετικά με τη διατροφή και τη γυμναστική, κι όταν βγαίνω τα Σαββατοκύριακα, πίνω το ποτό μου χωρίς τύψεις», δηλώνει στη Daily Mail. Ο ίδιος ήθελε να μοιραστεί την ιστορία του για να μιλήσει για τη σημασία της υγιεινής διατροφής και να δείξει ότι θέλει επιμονή για να επιτύχεις τους στόχους σου.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ