Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Σε αυτό το βίντεο θα δείτε την εκτόξευση ρωσικών πυραύλων Κρουζ εναντίον του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία

Σύμφωνα λοιπόν με το υπουργείο Άμυνας της χώρας, σήμερα εκτοξεύθηκαν 18 πύραυλοι από ρωσικά πλοία στην Κασπία, με στόχους στις πόλεις Ράκα, Ιντλίμπ και Χαλέπι. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για πλήρη επιτυχία της επίθεσης, με όλους τους στόχους των ισλαμιστών του ISIS να έχουν καταστραφεί.

Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε ότι δέκα ρωσικά πλοία εμπλέκονται στις επιχειρήσεις στην Συρία, με τα έξι από αυτά να βρίσκονται στην Μεσόγειο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι 826 στόχοι τρομοκρατών καταστράφηκαν στις προηγούμενες 4 ημέρες, ενώ στην χώρα δραστηριοποιούνται αυτή την στιγμή 69 αεροσκάφη που κάνουν περίπου 143 «εξόδους» κάθε ημέρα εναντίον στόχων του ISIS. 

O Πούτιν δήλωσε νωρίτερα σε τηλεδιάσκεψη με τους στρατιωτικούς που εμπλέκονται στην επιχείρηση ότι παρά τις επιτυχημένες επιθέσεις, δεν είναι αρκετές ώστε να κάμψουν το Ισλαμικό Κράτος ή την τρομοκρατία, και ότι υπάρχει αρκετή δουλειά εμπρός για να γίνει για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Ένα αποτέλεσμα που εκτός των άλλων περιλαμβάνει και την τόνωση της θέσης του -αλλά και της πολεμικής βιομηχανίας της χώρας- μέσω των βίντεο όπως αυτό που βλέπουμε που διανέμει καθημερινά το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ