Νίκος Παπαδάκης: Ήμουν έτοιμος να γίνω Παπάς - Τι αποκάλυψε ο ωραιότερος άνδρας της γης των 90'ς

Ο παρουσιαστής-μοντέλο, έγινε γνωστός μέσα από το χώρο του modeling και ύστερα μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης, παρουσιάζοντας τις δικές του εκπομπές. Αν και το τελευταίο διάστημα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδάκη, ο οποίος δήλωσε πως διανύει μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής του κάνοντας αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, όπως η αγιογραφία.

Ο Νίκος Παπαδάκης, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, είπε χαρακτηριστικά: «Κατάγομαι από οικογένεια κληρικών, οπότε είχα από μικρό παιδάκι επαφή με την εκκλησία. Έβλεπα τους παππούδες μου και είχα πάντα αγάπη προς την εκκλησία. Πήγαινα στα μοναστήρια, βοηθούσα τον παπά του χωριού όταν ήμουν μικρός, αλλά και μεγάλος που ήμουν. Μου αρέσει η θρησκεία μας και κάποια στιγμή άρχισα να ζωγραφίζω. Αργότερα ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης Φωτόπουλος, που ουσιαστικά εκείνος με μύησε στο χώρο της τέχνης».


Ενώ ξαφνιάζει με την αποκάλυψή του λέγοντας πως ήθελε να γίνει ιερέας δηλώνοντας:
«Κάποια στιγμή, πολύ παλιά, είχα πάει στο Άγιο Όρος και η εικόνα που είχα από παιδάκι με τη θρησκεία ήταν πολύ κοντά σ'εμένα. Πάντα ήμουν κοντά στη θρησκεία και την εκκλησία, οπότε ήταν φυσιολογικό, έτσι ήταν στο DNA, όλοι οι παππούδες όσο πίσω κι αν κοιτούσα, ήταν όλοι ιερείς. Ναι, το σκέφτηκα να γίνω παπάς, αλλά δεν είναι ακόμα η ώρα, φαίνεται…Μπορεί και να μην είναι ποτέ, να είμαι με έναν άλλο τρόπο στην εκκλησία, αυτόν της αγιογραφίας. Ο μπαμπάς μου δεν ήταν κληρικός, κάποια στιγμή ήταν επίτροπος στην εκκλησία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ