Νέες συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση του μακελάρη - Ο πατέρας αρνείται να παραλάβει το πτώμα του γιου του

«Λυπάται που ο γιος του δεν συνελήφθη ζωντανός» δήλωσε μέσω δικηγόρου ο πατέρας του Βέλγου τζιχαντιστή, Αμπντελχαμίντ Αμπααούντ, που σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά την επέμβαση της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν Ντενί

Η Ναταλί Γκαλά, δικηγόρος του εγκέφαλου των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Θα ήθελε να ανακριθεί ο Αμπντελχαμίντ ώστε να κατανοήσει για ποιον λόγο οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη». Επίσης, διευκρίνισε ότι ρώτησε τον Όμαρ Αμπααούντ αν επιθυμεί να παραλάβει τη σορό του γιου του, όμως εκείνος «δεν της ζήτησε να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση».

«Ο πελάτης μου είναι εξαιρετικά ήρεμος, περίμενε ότι αυτό θα τελείωνε άσχημα. Δεν νιώθει παρά οργή και αποστροφή για τον γιο του, δεν ψάχνει και δεν έχει βρει καμία δικαιολογία για εκείνον», τόνισε η Γκαλάν.

Ο Όμαρ Αμπααούντ, ο οποίος βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Μαρόκο, «είναι σε βαθιά κατάθλιψη» και ζήτησε από τη Γκαλάν «να πλησιάσει τις γαλλικές αρχές» για να μάθει νέα από τον άλλο του γιο, τον 15χρονο Γιούνες, που ο Αμπντελχαμίντ οδήγησε στη Συρία στις αρχές του 2014, «για να μάθει αν είναι ακόμη ζωντανός».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ