Η πιο συγκινητική ιστορία του μακελειού: Μάνα έχασε τις δίδυμες κόρες της στο cafe Le Carillon την μαύρη νύχτα 13/11

Αχώριστες στη ζωή, αχώριστες και στο θάνατο η Emilie και η Charlotte.

H μία δίπλα στην άλλη, στον καταιγισμό πυρών που σάρωσε το καφέ Le Carillon στο Παρίσι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, πέθαναν οι 30χρονες δίδυμες Emilie και Charlotte Meaud.

Τόσο η μητέρα όσο και ο αδελφός των αδικοχαμένων γυναικών κάνουν τις απαραίτητες συνεννοήσεις ώστε τα κορίτσια να ταφούν στη γενέτειρά τους Aixe sur Vienne στη δυτική Γαλλία.

"Είναι άγριο, άγριο για μια μητέρα να κηδεύει το παιδί της. Να κηδεύει δυο παιδιά, δεν μπορούμε ούτε να φανταστούμε πώς είναι", είπε στη Daily Mail ο δήμαρχος της πόλης που γνώριζε τα κορίτσια .

"Ωστόσο, οι δικοί τους άνθρωποι δεν είχαν μίσος στην καρδιά τους, μόνο απορία και σύγχυση. Με τι λόγια να τους παρηγορήσεις; Δεν υπάρχουν" πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail, Emilie είχε αποφοιτήσει από την La Villette, την Εθνική Σχολή Αρχιτεκτονικής και έκανε καριέρα στον τομέα της. Η Charlotte είχε σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου και εργαζόταν επίσης στο αντικείμενο των σπουδών της. Και οι δύο αδελφές κυνηγούσαν τα όνειρά τους στο Παρίσι.

"Η Emile ήταν ντροπαλή, μυστηριώδης αλλά παραδόξως και πολύ κοινωνική. Της άρεσε η ροκ μουσική και οι ταινίες του Eric Rohmer. Η Charlotte ήταν πολύ δημοφιλής αλλά πιο κλειστή. Είχε την ομάδα των φίλων της και δεν έβγαινε έξω συχνά" περιγράφει ένας κοινός τους φίλος.

"Ήταν πολύ δεμένες. Η οικογένεια ανησυχούσε επειδή δεν είχε νέα τους το Σάββατο. Αργά εκείνο το βράδυ μάθαμε τι είχε συμβεί και είδαμε την οικογένειά το επόμενο πρωί" αφηγείται ο δήμαρχος της πόλης και οικογενειακός φίλος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ