Συνταρακτικές εξελίξεις φέρνει η Σελήνη στου Ιχθύες & το εξάγωνο που δημιουργεί με Πλούτωνα

Αυτή η πανίσχυρη συναισθηματικά όψη χαρακτηρίζει την ημέρα, δίνοντάς μας την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε πως όλα όσα μας ραγίζουν την καρδιά, έχουν να δώσουν την ελπίδα μιας αναγέννησης. 

Σελήνη στους Ιχθύες εξάγωνο με Πλούτωνα στις 1.53 μ.μ.
Αν πρέπει σήμερα να πάρεις μια σημαντική απόφαση, κάντο γύρω στο μεσημέρι και στάσου ανένδοτος/η μπροστά σε συναισθηματικούς χειρισμούς.
Μπορείς πολύ εύκολα να διαχειριστείς συναισθηματικά τους άλλους το ίδιο και αυτοί. Μην ξεχνάς όμως πως δεν έχει νόημα να δημιουργήσεις άλλη μια πλασματική ατμόσφαιρα.
Συμπεριφέρσου με το χέρι στην καρδιά και τη δύναμη που σου δίνει η επιθυμία να δώσεις τέλος σε κάτι που σε ταλαιπωρεί, από το πιο σημαντικό έως το πιο ασήμαντο.
Το ίδιο ισχύει και με το κάνεις μια καινούργια αρχή!

Ερμής στον Τοξότη στις 9.44 μ.μ.

Ο Ερμής περνάει στον Τοξότη σήμερα το βράδυ και θα παραμείνει έως τις 10/12 που θα περάσει στον Αιγόκερω. Η εξωστρέφεια αυτού του Ερμή χαρίζει έμπνευση και παραγωγή ιδεών και έχει το πλεονέκτημα πως δεν νοιάζεται αν δεν εφαρμοστούν ποτέ, αρκεί να πέσουν στο τραπέζι. Ο ενθουσιασμός που σκορπίζει στο διάστημα παραμονής του στον Τοξότη θυμίζει αυτό που περιέγραψε ο αξέχαστος Τοξότης Frank Zappa. «Οτιδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε, για κανέναν απολύτως λόγο».

Ιχθύ, Αιγόκερε, Σκορπιέ, Καρκίνε και Ταύρε, αν χρειαστεί να διαπραγματευτείς σκληρά για αυτό που επιθυμείς να γίνει, σταμάτα τη στιγμή που εσύ κρίνεις πως δεν έχει πλέον νόημα.
Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, παρακολούθησε τα γεγονότα σήμερα σαν ταινία σε μεγάλη οθόνη που δεν σκηνοθέτησες εσύ, αλλά εσύ θα την αναδείξεις
Δίδυμε, Τοξότη και Παρθένε, είσαι συναισθηματικά φορτισμένος/η και οι κινήσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθη. Πρόσεχε πώς θα ενεργήσεις.

Πηγή: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ