Τσίπρας στον Ερντογάν: " Άμα λύσεις το Κυπριακό, θα φορέσω την γραβάτα που μου κάνεις δώρο" - Το Βασιλικό δείπνο

Βασιλικό ήταν το δείπνο που παρέθεσε στην ελληνική αντιπροσωπεία στο νέο προεδρικό μέγαρο ο Ταγίπ Ερντογάν. Αντάξιο ενός Σουλτάνου όπως θέλει να εμφανίζεται ο Τούρκος Πρόεδρος.

Και μπορεί τα δώρα που έδωσε ο Ταγίπ στον κ. Τσίπρα και στα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας να ήταν οι συνηθισμένες γραβάτες για τους άνδρες και τα φουλάρια για τις γυναίκες, πάντα με τα αρχικά του, αλλά το μενού ήταν αντάξιο των προσδοκιών που έχει κανείς όταν εισέρχεται σε ένα τέτοιο Μέγαρο.

Τόσο το ψάρι, που ήταν το κύριο πιάτο, όσο και οι σαλάτες στα πρώτα, έκλεψαν τις εντυπώσεις ενώ η ελληνική αποστολή, όπως γράφει ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ, πραγματικά εντυπωσιάστηκε από το σέρβις, τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα τα οποία ήταν αντάξια κορυφαίων γκουρμέ εστιατορίων ανά τον κόσμο.
Πάντως ο Έλληνας πρωθυπουργός άδραξε την ευκαιρία και παίρνοντας τη γραβάτα είπε στον Ερντογάν να πάνε μαζί στην Κύπρο να λύσουν το Κυπριακό και τότε θα τη φορέσει. Είναι η δεύτερη φορά που ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι θα φορέσει γραβάτα. Την πρώτη ήταν όταν υποσχέθηκε στον Ζ. Κ. Γιούνκερ ότι θα φορέσει γραβάτα μόλις λυθεί το θέμα του χρέους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ