Ας πρόσεχε! Παρέλαβε αστυνομικό που έκανε οτοστόπ και... συνελήφθη: Δείτε όμως γιατί...

«Ξινή» βγήκε για έναν… «καλό Σαμαρείτη» η απόφασή του να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του έναν πολίτη ο οποίος έκανε οτοστόπ μέσα στη νύχτα, καθώς τελικά ο δεύτερος άνδρας οδήγησε τον πρώτο στη φυλακή.

Ενθουσιασμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου που βρήκε παρέα και έχοντας διάθεση για κουβέντα, αποκάλυψε στον συνεπιβάτη του ότι δεν είχε δίπλωμα οδήγησης και στη συνέχεια έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Για κακή του τύχη, όμως, είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του έναν... αστυνομικό.

Το περιστατικό συνέβη τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, με τον 36χρονο άνδρα ο οποίος κατοικεί στη Ρεν της βορειοανατολικής Γαλλίας να σταματά σε έναν αυτοκινητόδρομο, παίρνοντας μαζί του τον αστυνομικό που ήθελε να πάει στη Ναντ.

Χωρίς να καταλάβει ότι είχε να κάνει με όργανο της τάξης, αφού ο αστυνομικός φορούσε πολιτικά, του αποκάλυψε αρχικά ότι δεν είχε δίπλωμα. Κατόπιν, σταμάτησε στην άκρη του δρόμου και αιφνιδίασε τον συνεπιβάτη του κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο άνδρες συνέχισαν το ταξίδι τους, όμως ο αστυνομικός με κάποιο τρόπο κατάφερε να ενημερώσει τους συναδέλφους του, οι οποίοι τους περίμεναν νωρίς το πρωί στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ναντ συλλαμβάνοντας τον οδηγό.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ