3 + 1 απίστευτα εστιατόρια για φαγητό μετά το σινεμά – Μένουν ανοιχτά έως πολύ αργά!

Τελειώνει η προβολή, και οι κοιλίτσες που γουργουρίζουν δεν σας αφήνουν να συζητήσετε την ταινία με την άνεσή σας; 

Σας ανοίγει το ποπ κορν την όρεξη; Έχουμε τη λύση για όλα σας τα προβλήματα –ακόμα και αν είστε λάτρεις των πιο βραδινών προβολών των χειμερινών κινηματογράφων. Λέγονται εστιατόρια που σερβίρουν ως αργά, και αφθονούν στην ωραία μας Αθήνα.

*Της Ηρώς Κουνάδη για το In2life.gr

Μετά το Ιντεάλ, την Έλλη ή την Όπερα…

Θα ανηφορίσετε την Μαυρομιχάλη, μέχρι τη γωνία με τη Βαλτετσίου, και θα πιάσετε τραπεζάκι στο Warehouse, ένα από τα ωραιότερα wine bar της πόλης. Τι θα δοκιμάσετε εδώ; Σκεφτείτε κριθαρώτο με γαρίδες και φινόκιο, burger κοτόπουλο με καπνιστή γραβιέρα, στριφτούδια Κρήτης με καπνιστή πανσέτα και βασιλικό και ευφάνταστες μπρουσκέτες και λοιπά finger food για να συνοδεύσετε τα κρασάκια σας. Για πλήρες γεύμα, θα υπολογίσετε περί τα 20€ το άτομο –για τσιμπολόγημα γύρω στα 15€, πάντα μαζί με κρασί. Το Warehouse θα το βρείτε ανοιχτό μέχρι τις 2.00 το πρωί. 

Φαγητό μετά το σινεμά: Εστιατόρια ανοιχτά ως αργά

Μετά τον Μικρόκοσμο…

Αν είστε περισσότερο για τσιμπολόγημα μετά ποτού, και λιγότερο για κανονικό φαγητό, γραμμή στο Μπελ Ρεϋ (Φαλήρου 88, τηλ.: 213 0326450). Εδώ λαχταριστά burritos, Croque Madame, δροσερές σαλάτες και πρωτότυπα σάντουιτς συνοδεύουν ιδανικά τα κοκτέιλ σας (μην χάσετε το Frida Goes West, με τεκίλα, φρέσκο χυμό grapefruit, σπιτικό σιρόπι chili και lime) και ο λογαριασμός στο τέλος κυμαίνεται στα 12€ περίπου (8€ για το κοκτέιλ και 4-5€ για το τσιμπολόγημα). Ως καθαρόαιμο μπαράκι, το Μπελ Ρεϋ ξενυχτά μέχρι τις πρώτες –ενίοτε και τις δεύτερες– πρωινές ώρες. 

 

Δείτε όλη την συνέχεια εδώ - In2life.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ