Καυτό αφιέρωμα στον πιο σέξι άνδρα του 2015, David Beckham, για ακόμη μια χρονιά

Ο 40χρονος πρώην άσσος των γηπέδων Ντέιβιντ Μπέκαμ, εξακολουθεί να κατέχει επάξια τον τίτλο του σέξι άνδρα της χρονιάς.  

Τα πρώτα χρόνια της ζωής του:
Γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1975  στη περιοχή Λείτοστοουν του Λονδίνου. Η μητέρα του, Σάντρα είναι κομμώτρια ενώ ο πατέρας του, "Τεντ" Μπέκαμ είναι μάγειρας σε μεγάλο εστιατόριο, ενώ έχει δυο αδερφές την Λιν Τζορτζίνα, που είναι μεγαλύτερη από αυτόν,  και την Τζόαν Λούιζ που είναι μικρότερη.

Ο Ντέιβιντ ασχολήθηκε από μικρός με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας στην ομάδα του σχολείου. 

Σε παλαιότερη συνέντευξη έχει δηλώσει: ‘’Όταν οι καθηγητές μου, με ρωτούσαν τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω, τους έλεγα πως θέλω να γίνω διάσημος ποδοσφαιριστής,  αλλά δεν με έπαιρναν στα σοβαρά’’. 

Επαγγελματική σταδιοδρομία:


Είναι ο πρώτος Άγγλος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε πρωτάθλημα σε τέσσερις διαφορετικές χώρες (Αγγλία, Ισπανία, ΗΠΑ, Γαλλία), ενώ έγραψε ιστορία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα με τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πρέστον Νορθ Εντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Λος Άντζελες Γκάλαξι, Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Αγγλίας
 

Προσωπική ζωή: 
To 1997 γνώρισε την τότε τραγουδίστρια και νυν επιχειρηματία - σχεδιάστρια μόδας, Βικτόρια Άνταμς

Η γνωριμία τους, έγινε μέσα από τον αγώνα της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπου εκείνος αγωνίζονταν ενώ εκείνη είχε πάει ως θεατής. 

Το 1999, Ντέιβιντ & Βικτόρια παντρεύτηκαν ενώ στις 4 Μαρτίου του ίδιου έτους, ήρθε στον κόσμο ο πρώτος τους γιός, Μπρούκλιν.


Τρία χρόνια αργότερα, την 1η Σεπτεμβρίου 2002, γεννήθηκε και ο δεύτερος γιός τους, Ρομέο ενώ ο τρίτος τους γιός, ήρθε στον κόσμο στις 20 Φεβρουαρίου 2005 και πήρε τα ονόματα Κρουζ - Ντέιβιντ.

Τέλος, η οικογένεια Μπέκαμ ολοκληρώθηκε με τη γέννηση της Χάρπερ - Σέβεν στις 10 Ιουλίου 2011.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ