Good News: 5ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας σε όλη την Αθήνα για 1 μήνα -Από την πιο street εκδοχή έως γκουρμέ εστιατόρια 

Η Γαλλία, λίκνο του πολιτισμού και μητέρα της γαστρονομίας παραμένει κραταιή και αντιτάσσει απέναντι στη βαρβαρότητα την αγάπη των Παριζιάνων για τη ζωή και τις ποικίλες απολαύσεις της. 

Από σήμερα λοιπόν, το 5ο Φεστιβάλ Γαλλικής Γαστρονομίας «Delicious France», προσκαλεί ερασιτέχνες και επαΐοντες να γευθούν το πιο νόστιμο κομμάτι του γαλλικού πολιτισμού, μέσα από τα ποιοτικά προϊόντα της γαλλικής γης και την υψηλού επιπέδου γαστρονομία της. Το φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι τις 15/12.
 
Υπό την αιγίδα του Γαλλικού Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, το φετινό Φεστιβάλ θα αναδείξει όλες τις όψεις της γαλλικής γαστρονομίας από την πιο street εκδοχή (με το food truck στην πλατεία Μαβίλη) έως τις γκουρμέ προτάσεις υψηλής γαστρονομίας των καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας και από τα σαββατοκύριακα με αυθεντικό γαλλικό πρωινό στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννη έως το «μουσικοχορευτικό» απεριτίφ στη Στοά Αρσακείου και τα μοναδικά master classes για τους εκκολαπτόμενους σεφ.
Η δημιουργικότητα των Γάλλων όμως δεν εξαντλείται έτσι απλά. Οι διοργανωτές προσδίδουν στην γαλλική φιέστα άκρως βιωματικό χαρακτήρα και χαρίζουν μεγάλα δώρα σε πολλούς τυχερούς:


 
Γεύματα γαλλικής έμπνευσης στα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας τα οποία θα δοθούν μέσα από το site του Περιοδικού Γαστρονόμος, www.gastronomos.gr
Ταξίδια σε γαλλικούς γαστρονομικούς προορισμούς με τον αγαπημένο οδηγό των foodies ανά χείρας, τον guide Michelin.
Οικιακά σκεύη κουζίνας γαλλικής ποιότητας κι αισθητικής.


 
Όσοι επιθυμείτε να ανακαλύψετε τη γευστική Γαλλία, μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα facebook του Φεστιβάλ https://www.facebook.com/FestivalGallikisGastronomias σε αυτές των χορηγών επικοινωνίας gastronomos.gr, popaganda.gr και στη συχνότητα του Pepper 96,6.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ