Τα καυτά δάκρυα της Madonna για το Παρίσι: «Eγώ χορεύω & οι άλλοι κλαίνε;»

Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο Παρίσι δεν άφησαν ασυγκίνητη τη Βασίλισσα της Ποπ, που διέκοψε τη συναυλία της στη Στοκχόλμη για να πει κλαίγοντας δυο λόγια για τα θύματα του μακελειού.

«Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να προχωρήσω σε αυτό το σόου χωρίς να ξεχνάω το τι συνέβη στο Παρίσι», είπε και αναφέρθηκε στις δολοφονίες και το δίχως νόημα τέλος της πολύτιμης ζωής», είπε η Μαντόνα με δάκρυα στα μάτια.

Η «βασίλισσα» της ποπ είπε στον κόσμο ότι σκεφτόταν να ματαιώσει τη συναυλία που έγινε το βράδυ του Σαββάτου γιατί «κατά πολλούς τρόπους νιώθω διαλυμένη. Γιατί είμαι εδώ πάνω, χορεύω και διασκεδάζω, όταν υπάρχουν άνθρωποι που κλαίνε για το χαμό των αγαπημένων τους», είπε.

Όμως, όπως εξήγησε στη συνέχεια, σκέφτηκε ότι η ματαίωση θα επέτρεπε στους τρομοκράτες να νικήσουν. «Μόνο η αγάπη θα αλλάξει τον κόσμο», είπε στο πλήθος, πριν τους ζητήσει να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.

Σε όλα αυτά τα μέρη οι άνθρωποι πέρναγαν όμορφα… και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μας το στερήσει αυτό, να μας σταματήσει από το να κάνουμε αυτά που αγαπάμε. Δεν θα αλλάξουμε τον κόσμο αν δεν αλλάξουμε τον εαυτό μας. Θα αλλάξουμε τον κόσμο αν αλλάξουμε τον τρόπο που φερόμαστε σε κάθε πλάσμα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό... ήταν εν ολίγοις όσα είπε στους παρευρισκόμενους η Μαντόνα.

Κατόπιν τραγούδησε το Like a Prayer…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ